Batroți – primul serial animat pentru preșcolari, din universul DC la Cartoonito

Pune-ți centura și alătură-te supereroilor DC: Batman, Robin, Batgirl și Batroțile ce apără orașul Gotham City de răufăcători!

0
1113
Ascultă acest articol


Batroți este primul serial produs de DC adresat preșcolarilor ce prezintă o animație captivantă creată cu ajutorul inteligenței artificiale și inspirată de una dintre cele mai cunoscute și iubite povești cu super-eroi – povestea eroului cu pelerină neagră – Batman!

Batroți este un serial de acțiune-aventură plin de distracție, ce combină două dintre lucrurile preferate ale unui copil: supereroii și mașinile. Ei sunt Baroțile – un grup fantastic de vehicule cu super-puteri care apără, alături de alți super-eroi DC, orașul Gotham City de răufăcători!  Aduși la viață de Batcomputer pentru a ajuta la apărarea orașului, Batroțile sunt împinse în diverse peripeții amuzante și uimitoare din care învață lecții de viață importante. Îndrumate de Bam, Batmobilul, Batroțile trebuie să facă față provocărilor unei echipe abia formate, precum și să navigheze printre problemele de creștere care apar atunci când ești doar un copil, așa cum sunt și simpaticele personaje.

„Batroți a dat preșcolarilor o poveste animată cu Batman pe care să și-o însușească,” a declarat Sam Register, președinte Warner. Bros Animation și Cartoon Network Studios.

Această serie distinsă și inspirațională urmărește călătoria unei super-echipe dinamice, ce încântă și amuză prin aventurile sale eroice, dar care le va demonstra copiilor preșcolari valoari precum încrederea în sine, curajul, prietenia și munca în echipă.

Insiprat de personajele din DC, Batroți este produs de Warner Bros. Animation, cu ajutorul serviciilor de animație furnizate de Superprod Studio.

În România, Batroțile au debutat la Cartoonito, la data de 18.02.2023, cu un episod special de o jumătate de oră, „Originea secretă a Batroților”, în care publicului i-a fost prezentat modul în care aceste vehicule super-eroi au luat naștere.

Alăturați-vă Batroților în aventurile lor pline de acțiune începând cu 18 martie la Cartoonito.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.