“Five Nights at Freddy’s” va avea premiera simultană în octombrie, atât în cinematografe cât și pe Peacock

3
8557
FIVE NIGHTS AT FREDDY'S, from Universal Pictures and Blumhouse in association with Striker Entertainment.
Ascultă acest articol

Unul dintre cele mai populare jocuri video, “Five Nights at Freddy’s“, se pregătește să facă saltul în lumea filmelor. Filmul, care va fi regizat de Chris Columbus și produs de Blumhouse Productions, va fi lansat simultan în cinematografe și pe serviciul de streaming Peacock, în octombrie 2023.

Am fost atât de atras de universul jocului și de personajele lui, încât am fost imediat interesat să fac un film care să aducă la viață această lume complexă și plină de surprize“, a declarat Columbus într-un comunicat de presă. “Colaborarea cu Blumhouse și cu creatorul jocului, Scott Cawthon, a fost o experiență minunată și suntem încântați să oferim fanilor această experiență unică de a vedea filmul atât la cinema, cât și pe Peacock“.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu jocul, “Five Nights at Freddy’s” este un joc de supraviețuire horror în care jucătorii trebuie să supraviețuiască timp de cinci nopți într-un restaurant de tip fast-food, unde roboții animatronici devin ostili și încearcă să-i atace. Filmul va fi bazat pe aceeași premisă, dar se va concentra pe personajul principal, interpretat de actorul Nathan Gamble, și pe lupta sa pentru a supraviețui nopții la Freddy’s.

Filmul va avea premiera pe 7 octombrie, atât în cinematografele din întreaga lume, cât și pe platforma de streaming Peacock. Aceasta va fi prima dată când un film va fi lansat simultan în cinematografe al acestui serviciu de streaming, iar fanii vor putea să aleagă unde să-l vizioneze în funcție de preferințele lor.

“Five Nights at Freddy’s” este doar unul dintre multele proiecte de film bazate pe jocuri video care sunt în lucru în prezent. Alte filme asemănătoare sunt “Tomb Raider”, “Uncharted”, “Resident Evil: Welcome to Raccoon City” și multe altele. Cu toate acestea, fanii sunt cu siguranță foarte încântați de lansarea iminentă a filmului, iar premiera simultană în cinematografe și pe Peacock este cu siguranță un motiv de entuziasm pentru toți cei care sunt îndrăgostiți de jocul original.

3 COMENTARII

  1. da ma e tare da de sti tu google ca se lanseaza chiar pe 7 octombrie adicana acuma sti ca pot sa mai faca si anulari dar nu te-am contrazis google daca ai crezut asta sa sti ca nu la asta mam referit de asta e sper sa se lanseze mai devreme ar fi si mai bine

  2. Da bă , e un joc șukar rău de tot . Merită jucat și mai ales vizionat în special de adolescenți ????. Am 54 de ani și acest joc mi se pare unul foarte special în viața mea. Love FNAF????. (Scuze pentru nume dar ăsta e adevărul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.