Alpina B12 5.0L – Solido – Prezentare

"Alpina B12 5.0L produs de Solido este un adevărat tribut adus mașinii reale, deoarece este realizat cu atenție la detalii și cu precizie absolută"

0
594
Ascultă acest articol


Salut tuturor, iubitorilor de mașini! În acest articol vreau să vă prezint un model de mașină la scară 1/18, marca Alpina B12 5.0L (BMW 8 series E31) în culoarea verde Alpina 2, produs de Solido.

În acest articol, vreau să mă concentrez pe prezentarea modelului de mașină produs de Solido. Modelul de la scară 1/18 arată cu adevărat impresionant și reflectă cu exactitate designul și performanțele reale ale modelului Alpina B12 5.0L.

Detaliile și finisajele modelului sunt cu adevărat impresionante. De exemplu, ușile se deschid și farurile functionează. Direcția este și ea funcțională, permitându-vă să vă delectați cu fiecare aspect al design-ului. În plus față de detaliile de la exterior, interiorul este la fel de impresionant, cu fiecare element replicat cu precizie și detalii excepționale.

Este important să menționăm că mașina reală Alpina B12 5.0L a fost produsă în număr limitat, ceea ce o face o mașină rară și extrem de valoroasă pentru colecționari și entuziaști.

În concluzie, modelul de mașină Alpina B12 5.0L produs de Solido este un adevărat tribut adus mașinii reale, deoarece este realizat cu atenție la detalii și cu precizie absolută. Este o piesă unică care arată cu adevărat impresionant în orice colecție de mașini sau pe orice raft.

Despre Alpina B12 5.0L

Modelul Alpina B12 5.0L a fost o mașină de lux de performanță ridicată, produsă de producătorul de automobile german BMW între 1986 și 1994. Acest model se baza pe seria BMW 8 și a fost proiectat și construit de Alpina, o companie de tuning BMW. Alpina B12 5.0L era propulsat de un motor V12 de 5.0 litri care producea 350 de cai putere și avea o viteză maximă de 180 mile pe oră.

Despre Solido

Solido este un brand francez care produce modele de mașini de înaltă calitate încă din 1932. Atentia la detalii și dedicarea pentru producerea unor replici exacte fac ca modelele lor să iasă în evidență față de celelalte.

Alexandru Ciobanu – AC COLLECTION

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.