Canon oferă o versiune nouă a aplicaţiei PosterArtist şi adaugă funcţii noi pentru companii şi utilizatorii privaţi

0
340
Ascultă acest articol


Canon lansează PosterArtist v1.1, o versiune nouă a software-ului de design pentru creare de afişe, bannere şi panouri de semnalizare, dar care poate fi folosit şi de companii pentru evenimente, mesaje de întâmpinare sau mesaje corporative. PosterArtist v1.1 permite imprimare faţă-verso şi imprimare variabilă şi oferă şabloane noi pentru realizarea unei game variate de aplicaţii.

PosterArtist v1.1 le permite utilizatorilor să creeze uşor materiale cu aspect profesional, ce pot fi imprimate apoi pe multifuncţionalele Canon pentru birou din seriile imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER, i-SENSYS X şi imagePRESS C270. De asemenea, acest software este compatibil cu seria i-SENSYS, pentru companii mai mici, cu seria de imprimante de format mare imagePROGRAF şi cu seria de imprimante pentru acasă PIXMA.

Creaţi modele variate cu imprimare faţă-verso şi imprimare variabilă 

Versiunea 1.1 a software-ului PosterArtist le oferă utilizatorilor posibilitatea să creeze pliante pentru magazinele de retail, meniuri pentru restaurante şi multe alte aplicaţii. Combinând imprimarea faţă-verso cu funcţia de imprimare cu date variabile, utilizatorii pot realiza cu uşurinţă materiale personalizate faţă-verso, precum diplome, importând datele dintr-un fişier Excel şi apoi adăugându-le în materialul creat.

Jennifer Kolloczek, European Planning, Marketing & Innovation Senior Director, Production Print la Canon Europe, a declarat: „Într-o perioadă în care oamenii petrec foarte mult timp în faţa ecranelor, posibilitatea de a vedea şi de a atinge materialele imprimate are puterea de a elimina zgomotul digital şi de a oferi un mod de comunicare mult mai eficient, mai ales când materialele sunt personalizate. Noua versiune 1.1 a PosterArtist are o interfaţă uşor de utilizat şi o gamă variată de şabloane noi, pentru a putea crea materiale faţă-verso variabile, atât pentru uz comercial, cât şi personal.“

Şabloane noi pentru uz comercial şi personal

Canon a crescut semnificativ numărul şabloanelor disponibile pentru aplicaţii precum pliante, meniuri, calendare şi colaje foto, pe lângă modelele de afişe deja disponibile. Noile şabloane oferă opţiuni complete de design cu două feţe, astfel încât utilizatorii să poată crea uşor materiale faţă-verso. În plus, Canon a adăugat clip art-uri, inclusiv ştampile precum „Big Sale“ şi „Limited Time Offer“, dar şi ilustraţii cu scris de mână.

De asemenea, versiunea 1.1 oferă şi „Auto Photo Fix“ care eficientizează şi mai mult procesul de design, permiţând ajustarea tonurilor de culoare şi a luminozităţii unei imagini pentru a obţine materiale originale, de calitate deosebită.

Versiunea 1.1 a software-ului PosterArtist este disponibilă acum la https://posterartist.canon/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.