Cu ocazia a 25 de ani de Funko aceștia anunță produsele dedicate Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3 va sosi la cinema din 5 mai.

0
355
Ascultă acest articol

Star-Lord, Drax, Mantis, Rocket Racoon, Groot, din Guardians of the Galaxy Vol. 3, primesc atenția Funko cu ocazia a 25 de ani de existență a acestui brand, popular pentru seria sa de mini-figurine POP!.

Pe lângă POP!s-urile cu personajele preferate din filmul care va sosi luna viitoare pe marile ecrane, din portofoliul Funko mai fac parte și Mistery Minis, rucsace și mini-brelocuri, puzzle-uri, jocuri și tricouri.

Toate produsele le găsiți pe site-ul special Funko dedicat pieței Europene, alături de prețuri localizate (RON) pentru fiecare. Vă veți lua ceva?

În „Gardienii Galaxiei Vol. 3” de la Studiourile Marvel, iubitul nostru grup de neadaptați arată puțin diferit acum. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce foarte probabil la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

Guardians of the Galaxy Vol. 3/”Gardienii Galaxiei Vol. 3″ va sosi din 5 mai pe marile ecrane fiind distribuit în România de Forum Film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.