Inspirat de Funko Pop!, Funko Fusion sosește pe console și PC pe 13 septembrie

0
415
Ascultă acest articol


10:10 Games, în colaborare cu Funko, Inc. și Universal Products & Experiences, alături de partenerul de distribuție fizică Skybound Games, a dezvăluit astăzi detalii noi despre jocul Funko Fusion și  lansarea viitorului joc de acțiune cooperativ, construit în jurul unora dintre cele mai mari branduri și personaje din lumea culturii-pop.

Înaintea lansării globale a Funko Fusion, care va avea loc pe 13 septembrie 2024, jucătorii pot viziona un nou trailer care evidențiază doar o parte din gameplay-ul plin de acțiune și francizele preferate ale fanilor, la care jucătorii se pot aștepta.

Funko Fusion va fi lansat pe PC, PlayStation 4 și 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Precomenzile pentru edițiile fizice ale jocului pentru console încep de astăzi la anumiți distribuitori, iar precomenzile vor fi disponibile în curând în magazinele digitale.

Funko Fusion este un joc de acțiune și aventură, ce poate fi parcurs în mod single player sau cooperativ online, care aduce un omagiu listei profunde de francize îndrăgite de NBC-Universal și interpretărilor ireverențioase Funko Pop! ale acestora. În acestă creație nouă, jucătorii își vor celebra filmele și serialele TV preferate dintr-o gamă largă de peste 20 de francize: de la filme de succes precum Jurassic World, JAWS, Back to the Future, The Thing, Shaun of the Dead și Chucky; la seriale TV renumite precum Battlestar Galactica, The Umbrella Academy și Masters of the Universe printre altele.

Funko Fusion este titlul de debut al 10:10 Games, un studio cofondat de Jon Burton, câștigător a cinci premii BAFTA și fondator al TT Games, împreună cu o echipă de dezvoltatori experimentați, cunoscuți pentru munca lor în domeniul jocurilor.

„Viziunea noastră la 10:10 Games este de a crea o experiență incredibilă de joc video cooperativ care va aduce împreună gameri din întreaga lume într-o lume unică, distractivă, plină de energie și autentică”, spune Arthur Parsons, cofondator și șef de publicare la 10:10 Games. „Creat de o echipă talentată, Funko Fusion este celebrarea supremă a fandomului, îmbinând proprietăți îndrăgite din filme și televiziuni pentru fiecare generație cu umor, mecanici bine gândite și acțiune. Funko Fusion este o creație pe care credem că fanii abia așteaptă să o joace! Cu titlu de observație personală, datorită acestui titlu pot să-l am pe He-Man într-un joc video modern!”

„Funko Fusion este intrarea noastră  explozivă în domeniul jocurilor video pe consolă. Fanii noi și cei vechi ai Pop! vor traversa, explora și se vor aventura prin lumi incredibile inspirate de unele dintre cele mai emblematice branduri și personaje ale NBCUniversal, pe lângă o mulțime de surprize atât de la Skybound, cât și de la Funko”, a declarat Jason Bischoff, VP of Licensing and Business Development la Funko. „Fanii au fost nerăbdători să afle mai multe informații încă de la anunțul inițial. Suntem atât de recunoscători pentru acest entuziasm și pentru oportunitatea de a începe să împărtășim munca extraordinară, precum și parteneriatul prietenilor noștri de la 10:10 Games. Toamna anului 2024 este despre Funko Fusion!”

Fanii care precomandă Funko Fusion vor primi gratis la lansare un pachet tematic The Walking Dead, care include două personaje suplimentare jucabile din cărțile de benzi desenate eponime – Rick Grimes și Michonne Hawthorne. Pachetul include, de asemenea, ținute alternative pentru ambele personaje – Rick Grimes în rolul liderului din Alexandria și Michonne în ținuta sa de Călător.

„Suntem onorați să lucrăm alături de acești giganți ai divertismentului și culturii pop pentru a da viață viziunii pe care echipa o are cu Funko Fusion”, a declarat Ian Howe, Managing Partner la Skybound Games. „Extindem distracția pentru fanii Skybound, aducând The Walking Dead și Invincible în rândurile altor francize recunoscute. Invincibile, Omni-Man, Rick Grimes și Michonne, alături de unele dintre cele mai uimitoare personaje ale NBCUniversal? Abia așteptăm ca fanii să experimenteze asta!”.

„Funko Fusion oferă atât IP-uri clasice chintesențiale, cât și de cult din incredibila noastră bibliotecă, într-o experiență de joc complet neașteptată”, a declarat Bill Kispert, SVP & GM, Games & Digital Platforms la Universal Products & Experiences. „Jocul va debloca noi aventuri pentru fani, permițându-le să interacționeze cu personajele preferate în moduri nebănuite și interesante, cu tone de omagii inteligente la aceste lumi pe care le iubesc, pe care le vor descoperi pe parcurs.”

Funko Fusion va fi lansat în data de 13 septembrie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.