Alpina B10 4.0 E34 Touring (BMW) – Ottomobile – Prezentare

"Recomand cu încredere acest model tuturor colecționarilor de mașini la scară care doresc să adauge un model unic și deosebit la colecția lor."

0
564
Ascultă acest articol


Salut, am achiziționat recent un model de mașină la scara 1/18 din colecția OttomobileAlpina B10 4.0 E34 Touring (BMW) și trebuie să spun că sunt impresionat de calitatea și detaliile sale. Acest model este realizat din rășină și este sigilat pentru a păstra detaliile intacte. Îmi place în mod special culorile strălucitoare de albastru și detaliile impresionante ale motorului și interiorului său spațios.

De asemenea, este o ediție limitată și numerotată individual, cu numărul 1117 dintr-un total de 3000 de unități produse la nivel mondial. Este foarte special și sunt mândru să îl adaug la colecția mea de mașini la scară.

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale mașinii reale, trebuie să spun că acest BMW Alpina B10 4.0 E34 Touring este o mașină cu adevărat impresionantă. Cu un motor de 4.0 litri, dezvoltând o putere de 315 CP și un cuplu de 360 Nm, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,9 secunde. Dar nu este doar o mașină sportivă, ci și o mașină de familie cu o capacitate de încărcare impresionantă și un interior spațios și confortabil.

În general, sunt foarte mulțumit de acest model Alpina B10 4.0 E34 Touring de la Ottomobile. Ediția limitată și numerotată individual îl face cu atât mai special, iar detaliile sale de înaltă calitate îl transformă într-un obiect de artă adevărat. Recomand cu încredere acest model tuturor colecționarilor de mașini la scară care doresc să adauge un model unic și deosebit la colecția lor.

Pentru cei care nu știu, Ottomobile este o companie franceză specializată în producerea de modele de mașini la scară de înaltă calitate. Acest model Alpina B10 4.0 E34 Touring nu face excepție, detaliile sale fiind de o precizie impresionantă.

Alexandru Ciobanu – AC COLLECTION

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.