Târgul May Fair are loc pe 28 mai la Red Goblin

0
812
Ascultă acest articol


Red Goblin organizează sâmbăta aceasta un super târg de jocuri de societate, numere de magie, benzi desenate și figurine în colaborare cu 101 Figurine, Ludicus Games, Jucărie şi magie şi Magic Expert. Vei putea testa numeroase produse noi și le vei putea achiziționa la prețuri speciale.

În cadrul târgului vei găsi și o zonă a colecționarilor în care poți să-ți vinzi propriile figurine sau să faci schimb. Locurile sunt limitate așa că ar trebui să completezi formularul de înscriere chiar acum.

May Fair coincide și cu ultima zi de Free Comic Book Day, așa că vei găsi și o selecție de reviste de bandă desenată gratuite.

Evenimentul, de o amploare nemaivăzută până acum în locația de pe Știrbei Vodă nr.4 (București), poate fi urmărit pe pagina de Facebook dedicată. Este posibil să ne aștepte și alte surprize așa că urmărind pagina vei putea afla de toate noutățile evenimentului.

O parte din redacția MovieNews.ro se va afla la eveniment fiindcă nu ne dorim să ratăm așa ceva. Pregătește-ți portofelul, șterge de praf figurinele la care ești dispus să renunți și hai să înveți niște magie la May Fair sâmbăta aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.