Ascultă acest articol

În acest articol marca Figurine “Out in the Wild” – am să vă vorbesc nu despre una ci despre două figurine articulate Marvel Legends X-Men cu variantele Dark și Retro Grey Beast de la Hasbro!

Marvel Legends X-Men Retro Series Beast

Beast, sau Hank McKoy, este un membru oficial X-MEN care folosește atât forța brută cât și mintea ingenioasă pentru a ajuta echipa în diverse misiuni împotriva forțelor răului.

Vă întrebați: dar de ce e gri? Nu ar trebuii să fie albastră blana lui? Păi, această variantă a fost când Beast a trebuit să își coloreze blana pentru a se infiltra în laboratorul unui savant malefic pentru a-l spiona (1972).

Hasbro nailed it când vine vorba de sculpt, și mă refer la texturarea blanei și culorile alese pentru a-l scoate direct din banda desenată.

Accesorii, 2 capete interschimbabile, o pereche de ochelari (pain in the ass să i le pui pe față), o carte (un accesoriu fain, sincer), un pumn drept și o palmă deschisă pentru mâna stângă.

Ca și articulații, dacă aveți varianta originală din Caliban BAF din 2019, știți la ce să vă așteptați, și dacă nu, e mega articulat și asta e foarte tare mai ales pentru un personaj care mai împrumută și aspecte de primată.

Well, dacă sunteți fani varianta retro din 1972 al lui Beast pe gri, nu ezitați să îi dați pass și adăugați-l în colecție.

Marvel Legends Dark Beast

Acest Dark Beast face parte dintr-un univers paralel unde majoritatea eroilor sunt malefici, iar personajele malefice sunt eroi, acest univers se numește Age of Apocalypse. Și se spune că acesta nu este your ordinary friendly Beast din universul cunoscut de noi, acesta e macabru, torturând și făcând experimente pe persoanele pe care le-a capturat.

Bine, acest Dark Beast reușeste să se infiltreze în universul normal X-MEN, unde profită și-l răpește pe Beast cel real pentru a se infiltra în X-MEN și pentru a-i spiona și afla secretele.

Ca și ceilalți 2 Beasts apăruți până acum, acesta o să vă fie foarte familiar la departamentul de sculpt și paint. Doar capul, este un nou mold și arată super, prezentându-i zâmbetul acela malefic.

La accesorii, e la fel ca ceilalți 2 Beasts, doar un pumn drept și o palmă stângă deschisă alături de barosul figurinei BAF Sugar Man (acest Dark Beast face parte din valul Sugar Man BAF).

Dacă sunteți din nou fan Beast și vreți o altă versiune la colecție, dar și dacă vă place universul Age of Apocalypse, i say you should buy it.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.