În mai 2023 la Netflix

0
992
Ascultă acest articol


Despre producțiile lunii mai îți spunem cam așa: te vei putea relaxa în compania unor povești complexe de dragoste, vei regăsi pe ecran prietenii care au puterea de a schimba societatea, iar scene de acțiune bogate în ținute de spioni vor completa întregul peisaj prin seri de bingeing pe gustul tău.

Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii mai sunt: Queen Charlotte: A Bridgerton story, un prolog al universului Bridgerton, centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere; The Mother, un film cu Jennifer Lopez în rolul unei asasine care, după ani de zile petrecuți în ascunzătoare, se întoarce pentru a-și salva fiica pe care nu a putut-o crește; FUBAR, primul serial din viața de actor a lui Arnold Schwarzenegger, o producție care abordează dinamica familială universală în contextul misiunilor cu spioni și al acțiunii palpitante, pline de umor.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: The Tailor, un nou serial turcesc ce spune povestea unui tânăr și celebru croitor care descoperă odată cu moartea bunicului său noi secrete îi dau viața peste cap; Queen Cleopatra, un documentar despre lupta ultimului faraon al Egiptului pentru a-și proteja tronul, familia și moștenirea; Metronom, o nouă producție românească care va veni pe Netflix, unde în anii ’70, o fată merge la o petrecere pentru a asculta o emisiune radio interzisă și descoperă libertatea sexuală, dar totul devine un coșmar dictatorial.

NOU PE NETFLIX

TITLURILE LUNII

4 MAI 2023

QUEEN CHARLOTTE – SERIAL NETFLIX

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

 • | Creatoare/realizatoare/producătoare executivă: Shonda Rhimes
 • | Regizat de: Tom Verica
 • | Producători executivi: Betsy Beers, Tom Verica
 • | Bazat pe: personaje din romanele Juliei Quinn
 • | Cu: India Amarteifio (Young Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Michelle Fairley (Princess Augusta), Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), Corey Mylchreest (Young King George), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Arsema Thomas (Young Agatha Danbury), and Julie Andrews (Lady Whistledown)
 • | Invitați speciali: Katie Brayben (Lady Ledger), Keir Charles (Lord Ledger), Sam Clemmett (Young Brimsley), Richard Cunningham (Lord Bute), Freddie Dennis (Reynolds), Neil Edmond (Earl Harcourt), Connie Jenkins-Greig (Young Violet Ledger), Tunji Kasim (Prince Adolphus), Rob Maloney (Doctor Monro), Cyril Nri (Lord Danbury), Hugh Sachs (Brimsley), Peyvand Sadeghian (Coral)

 12 MAI 2023

THE MOTHER – FILM NETFLIX

O asasină cu formare militară iese din umbră pentru a-și proteja fiica necunoscută de niște criminali necruțători însetați de răzbunare.

 • | Regizat de: Niki Caro
 • | Scris de: Misha Green, Andrea Berloff și Peter Craig
 • | O poveste de: Misha Green
 • | Produs de: Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina, Roy Lee, Miri Yoon, Marc Evans, Misha Green
 • | Producătoare executivă: Molly Allen
 • | Cu: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci și Gael Garcia Bernal

25 MAI 2023

FUBAR – SERIAL NETFLIX

Un agent CIA în pragul pensionării descoperă un secret de familie și este nevoit să revină în activitate pentru o ultimă misiune. Serialul urmărește dinamica familială universală într-o lume a spionilor, presărată cu acțiune și umor.

 • | Realizat de: Nick Santora
 • | Regizat de: Phil Abraham
 • | Produs de: D.J. Carson, Agatha Warren, Carolyn Harris
 • | Producători executivi: Nick Santora, Arnold Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale și Bill Bost, alături de David Ellison și Dana Goldberg de la Skydance
 • | Cu: Arnold Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley, Jay Baruchel

LISTA EXTINSĂ CU TITLURI:

DISPONIBIL ACUM

 • Mighty Quest: Rogue Palace – JOC NETFLIX
 • Raji: An Ancient Epic – JOC NETFLIX
 • Vineyard Valley – JOC NETFLIX

2 MAI 2023

Love Village – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Satul iubirii

Persoane singure având peste 35 de ani, din diverse medii, se adună la țară pentru a da o nouă șansă iubirii. Oare își vor găsi perechea ideală sau vor pleca singure?

The Tailor – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Tânărul croitor

Un celebru croitor coase o rochie de mireasă pentru logodnica prietenului său cel mai bun, însă cei trei ascund secrete întunecate care le vor da viețile peste cap.

3 MAI 2023

Jewish Matchmaking – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Căsătoriile aranjate între evrei

Când celibatarii evrei sunt gata să-și asume o relație, apelează la Aleeza Ben Shalom pentru a-și găsi perechea în Statele Unite și Israel.

4 MAI 2023

Larva Family – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Familia larvelor

Familia Larvelor crește! După ce în viața lor apare un pui de omidă, Red și Yellow sunt nevoiți să învețe rapid să fie părinți și să se descurce în noile condiții.

 Sanctuary – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sanctuarul de sumo

Un puști disperat și dur, care devine luptător de sumo, atrage fanii cu îndrăzneala lui, dar tulbură o întreagă industrie ancorată în tradiții.

8 MAI 2023

Spirit Rangers: Season 2 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Gardienii pădurii: Sezonul 2

Eddy, Summer și Kodi revin în parcul național Xus, unde învață despre natură și au parte de peripeții alături de noi vizitatori, dar și de vechi prieteni!

9 MAI 2023

Hannah Gadsby: Something Special – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Hannah Gadsby: Ceva special

O cerere în căsătorie făcută în panică, un tort de nuntă original și un iepuraș. În acest spectacol de comedie, Hannah Gadsby vorbește despre dragoste și căsnicie.

10 MAI 2023

Dance Brothers – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Frații dansatori

Doi frați care vor să ajungă dansatori își deschid propriul club, dar elanul lor artistic le dă peste cap afacerea, amenințându-le relația.

 Missing: Dead or Alive? – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Dispariții: Morți sau vii?

Urmărește-i pe ofițerii din cadrul unei secții de poliție din Carolina de Sud, care pornesc în căutarea persoanelor dispărute în condiții speciale.

 Queen Cleopatra – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Regine africane: Cleopatra

Ca ultim faraon al Egiptului, Cleopatra luptă să-și protejeze tronul, familia și moștenirea în acest serial documentar cu reconstituiri și interviuri cu experți.

11 MAI 2023

Royalteen: Princess Margrethe – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Royalteen: Prințesa Margrethe

După scandalul de la banchetul de absolvire, prințesa Margrethe tânjește după normalitate, încercând să păstreze o fațadă perfectă în timp ce luptă cu drama din familie.

Ultraman: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ultraman: Sezonul 3

În acest captivant final de sezon, lumea se întoarce împotriva lui Ultraman, iar Shinjiro înțelege că puterile pe care le-a moștenit l-ar putea costa scump.

12 MAI 2023

Black Knight – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Cavalerul în negru

În 2071, Pământul e devastat de poluarea aerului, iar supraviețuirea omenirii depinde de Cavalerii în negru, un grup de curieri nu tocmai obișnuiți.

 Mulligan – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mulligan: Partea 1

În această satiră aflăm dacă o mână de supraviețuitori ai unei invazii extraterestre pot reconstrui America ruinată și forma o Uniune și mai grozavă!

Queer Eye: Season 7 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Queer Eye: Sezonul 7

Vino în New Orleans și bucură-te alături de cei cinci fabuloși în acest nou sezon cu eroi care te vor inspira și cu transformări uluitoare.

16 MAI 2023

Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Anna Nicole Smith: Nu mă cunoști

De la apogeul celebrității ca model și până la moartea ei tragică, documentarul ne-o dezvăluie pe Anna Nicole Smith din perspectiva celor care i-au fost aproape.

17 MAI 2023

Doctor Cha – SERIAL NETFLIX

La douăzeci de ani după ce și-a abandonat cariera medicală, o casnică revine ca rezident în primul an și se luptă să se adapteze într-un loc de muncă plin de surprize.

Faithfully Yours – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Minciuna fidelității

Oferindu-și alibi una alteia, două prietene se furișează pentru a trăi aventuri secrete. Dar seria lor complicată de minciuni se destramă când una dintre ele dispare.

 Fanfic – FILM NETFLIX

Doi liceeni formează o legătură intensă în timp ce trec prin provocările de a-și descoperi și exprima adevărata identitate.

 McGREGOR FOREVER – DOCUMENTAR NETFLIX

Acest incendiar serial documentar descrie cariera lui Conor McGregor, care, cu loviturile sale brutale și cu limbajul colorat, s-a bucurat de mare succes în UFC.

 Rhythm + Flow France: Season 2 – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 2

O nouă serie de rapperi aspiranți din Franța concurează pentru faimă și un premiu de 100.000 de euro în această competiție jurizată de Niska, Shay și SCH.

Working: What We Do All Day – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Muncă: Ce facem toată ziua: Miniserial

Pentru unii, e vorba de bani. Pentru alții, e o chemare. Acest serial documentar descoperă ce înseamnă munca pentru americani în aceste vremuri de schimbări rapide.

18 MAI 2023

Kitti Katz – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Trei adolescente se transformă în supereroine feline feroce pentru a salva lumea de o zeiță egipteană malefică. Și încă au destul timp și pentru antrenamentul de fotbal.

 XO, Kitty – SERIAL NETFLIX

Iată o nouă poveste de dragoste: pețitoarea Kitty se revede cu iubitul ei cu care avea o relație la distanță în același liceu din Seul la care a mers și răposata ei mamă.

Yakitori: Soldiers of Misfortune – SERIAL NETFLIX

Pământul a fost colonizat de o civilizație extraterestră superioară, iar singura șansă a lui Akira pentru un viitor mai bun este să devină un soldat Yakitori.

19 MAI 2023

Kathal – A Jackfruit Mystery – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Fructele discordiei

După ce două fructe yaka dispar din grădina unui politician, o polițistă caută adevărul, însă ancheta ei ia o turnură neașteptată.

 Muted – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Mut

Sergio n-a mai vorbit din ziua în care și-a ucis părinții, în urmă cu șase ani. Acum, o psihiatră încearcă să descopere adevărul conducând o investigație complexă.

Selling Sunset: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Apusul e de vânzare: Sezonul 6

Miza și tocurile sunt mai mari ca oricând la agenție, fiindcă veteranele fac mari schimbări, iar cele două noi membre ale echipei încing atmosfera.

Young, Famous & African: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Africani tineri și celebri: Sezonul 2

Vedetele s-au întors și sunt puse pe harță! Urmărește protagoniștii care revin în Johannesburg pentru un alt sezon de distracție, certuri și dramă.

20 MAI 2023

The Good Bad Mother – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Buna mamă rea

După un accident tragic, un procuror ambițios rămâne cu mintea unui copil. El și mama lui au acum un drum lung de parcurs pentru vindecarea relației lor.

22 MAI 2023

The Creature Cases: Chapter 3 – SERIAL NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Brigada blănoșilor: Capitolul 3

Sam și Kit s-au întors pentru a aduna indicii și a rezolva alte mistere ale animalelor din întreaga lume, cu noi cazuri, noi atracții și noi creaturi prietene!

23 MAI 2023

Merpeople – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Sirenele: O industrie turistică în pericol

Bun venit în fascinanta lume a înotului cu aripioare profesionist! Pasiunea unora pentru această activitate a clădit o industrie de o jumătate de miliard de dolari!

 Victim/Suspect – DOCUMENTAR NETFLIX

Titlu localizat: Victimă/suspect

O jurnalistă anchetează în detaliu cazul unei femei acuzate de reclamarea în fals a unui viol și constată că există un tipar: autoritățile dau vina pe victime.

 Wanda Sykes: I’m An Entertainer – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Wanda Sykes: Sunt entertainer

Legenda comediei vorbește pe șleau despre viața de părinte alături de soția ei franțuzoaică, pericolele toaletelor publice și de ce s-a săturat de mojiciile altora.

24 MAI 2023

Hard Feelings – FILM NETFLIX

Doi prieteni încearcă să facă față anilor de liceu, în timp ce se luptă cu noi dorințe jenante și sentimente reciproce incomode.

 Mother’s Day – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ziua Mamei

Fiul pe care nu l-a cunoscut niciodată este răpit, iar fosta agentă FBI Nina își scoate abilitățile letale de la naftalină pentru a-l aduce acasă. Și nu iartă pe nimeni.

 Rhythm + Flow France: Season 2 – episoadele 5-7 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 2

O nouă serie de rapperi aspiranți din Franța concurează pentru faimă și un premiu de 100.000 de euro în această competiție jurizată de Niska, Shay și SCH.

 The Ultimatum: Queer Love – episoadele 1-4 – SERIAL NETFLIX

Bal sau scandal? Cinci cupluri trebuie să decidă dacă se căsătoresc sau își văd de drum în continuarea LGBTQ a serialului „Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie”.

26 MAI 2023

Barbecue Showdown: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Duelul grătarelor: Sezonul 2

Noua gazdă, Michelle Buteau (The Circle: Statele Unite), se alătură juraților pentru o nouă rundă a competiției în care se întrec cei mai buni opt grataragii din țară.

 Blood & Gold – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Sânge și aur

La sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, un dezertor german și o tânără sunt prinși într-o luptă contra unui grup de naziști care caută niște aur ascuns.

 Tin & Tina – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Tin și Tina

După trauma pierderii unei sarcini, un tânăr cuplu înfiază doi gemeni de la o mănăstire. Obsesia lor pentru religie devine curând deranjantă pentru familie.

 Turn of the Tide – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Valurile schimbării

O barcă plină cu cocaină se scufundă în apele din Azore, iar Eduardo întrevede o oportunitate riscantă, dar interesantă de a face bani și a-și îndeplini visuri nesperate.

30 MAI 2023

I Think You Should Leave with Tim Robinson: Season 3 – SPECIAL DE COMEDIE NETFLIX

Titlu localizat: Cred că ar trebui să pleci, cu Tim Robinson: Sezonul 3

Comedia absurdului distinsă cu premiul Emmy revine cu un al treilea sezon. Creatorii Tim Robinson și Zach Kanin iau în râs cele mai bizare și banale situații din viață.

31 MAI 2023

Mixed by Erry – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Mixed by Erry: Imperiul nostru muzical

În anii ’80, în Napoli, un tânăr DJ și cei doi frați ai lui înregistrează și fac contrabandă cu casete, devenind producători muzicali puternici, dar vânați de autorități.

 Rhythm + Flow France: Season 2 – episodul 8 – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Ritm + rimă: Franța: Sezonul 2

O nouă serie de rapperi aspiranți din Franța concurează pentru faimă și un premiu de 100.000 de euro în această competiție jurizată de Niska, Shay și SCH.

 The Ultimatum: Queer Love – episoadele 5-8 – SERIAL NETFLIX

Bal sau scandal? Cinci cupluri trebuie să decidă dacă se căsătoresc sau își văd de drum în continuarea LGBTQ a serialului „Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie”.

7 IUNIE 2023

The Ultimatum: Queer Love – episoadele 9-10 – SERIAL NETFLIX

Bal sau scandal? Cinci cupluri trebuie să decidă dacă se căsătoresc sau își văd de drum în continuarea LGBTQ a serialului „Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie”.

ÎN CURÂND

Siren: Survive the Island – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Sirena: Supraviețuire pe insulă

24 de femei fac echipă în funcție de profesie (polițiste, pompieri, gardieni, soldați, sportive, cascadori), concurând pentru supraviețuire pe o insulă îndepărtată.

NOU PE NETFLIX – TITLURI LICENȚIATE

1 MAI 2023

 • Bad Boys
 • Bad Boys II
 • Inferno
 • Legally Blonde
 • Legally Blonde 2: Red, White & Blonde
 • Spider-Man: Far from Home
 • The Blair Witch Project
 • The Da Vinci Code
 • When the Weather Is Fine: Sezonul 1

2 MAI 2023

 • Romina, VTM
 • The Blacklist: Sezonul 10 – episoade săptămânale
 • VINLAND SAGA: Sezonul 2

5 MAI 2023

 • The Flash: Sezonul 9 – episodul 10

7 MAI 2023

 • A Quiet Place

15 MAI 2023

 • Angels & Demons
 • Hitch
 • The Amazing Spider-Man
 • The Amazing Spider-Man 2
 • Venom

16 MAI 2023

 • Jaws
 • Shark Tale
 • Split
 • The Great Wall

17 MAI 2023

 • Metronom

18 MAI 2023

 • Shrek
 • Shrek 2
 • Shrek the Third

ULTIMA ȘANSĂ – TITLURI LICENȚIATE CARE PĂRĂSESC NETFLIX

1 MAI 2023

 • A Few Good Men
 • Are You the One?: Sezonul 6
 • Ava
 • Berliner
 • Beverly Hills Cop
 • Blended
 • Happiest Season
 • Journey 2: The Mysterious Island
 • Loving Pablo
 • Ocean’s 8
 • Parking
 • Resident Evil
 • Resident Evil: Apocalypse
 • Resident Evil: Retribution
 • Resident Evil: The Final Chapter
 • Space Jam
 • That’s My Boy
 • The Clapper
 • The Conjuring
 • The Conjuring 2
 • The Curious Case of Benjamin Button
 • The Next Karate Kid
 • The Spanish Princess: Sezoanele 1-2
 • The Whistlers
 • The White Princess: Sezonul 1
 • The White Queen: Sezonul 1

6 MAI 2023

 • După Dealuri

7 MAI 2023

 • She’s All That

7 MAI 2023

 • Bordertown: Sezoanele 1-3

15 MAI 2023

 • Angel Eyes
 • Girl, Interrupted
 • You Don’t Mess with the Zohan

16 MAI 2023

 • Bad Neighbours 2
 • Barbie: The Pearl Princess
 • Endless Love
 • Everest
 • R.I.P.D.
 • Ride Along
 • Safe House
 • The Boss
 • The Bourne Identity
 • The Bourne Legacy
 • The Bourne Supremacy
 • The Bourne Ultimatum
 • Wanted

20 MAI 2023

 • Dreamland

22 MAI 2023

 • Promising Young Woman

25 MAI 2023

 • Illang: The Wolf Brigade

26 MAI 2023

 • Close Enough: Sezoanele 1-2
 • Crisis

***DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA***

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.