Noi episoade din Armura de Jad din 1 mai la Cartoon Network

Alătură-te supereroinei de kung-fu, Armura de Jad, și misticilor Besticoni, în aventurile lor pline de acțiune, fii alături de aceștia pe măsură ce se luptă cu o bandă de răufăcători și navighează prin încercările imprevizibile ale vieții de adolescent.

0
773
Ascultă acest articol


Centrată pe o eroină adolescentă, iubitoare de arte marțiale, noua comedie-acțiune animată, Armura de Jad, consolidează angajamentul pe care Cartoon Network și l-a asumat – de a difuza mai mult conținut dedicat fetelor din întreaga lume.

Misticul Armură de Jad este un supererou legendar. Când Lan Jun învață anticele secrete ale familiei sale – și când află că e rândul ei să fie Armura de Jad – rămâne surprinsă de propriul destin pe care nu l-ar fi intuit niciodată! Cu ajutorul prietenilor săi, Theo și Alisha, și al celor patru mistici  Besticoni, ce acompaniază armura, Lan Jun este prinsă într-o serie de aventuri pline de acțiune. Zi de zi, aceasta trebuie să se lupte cu o bandă de răufăcători, cât și cu încercările reale ale vieții de adolescent. Concentrate pe prietenie și dinamica de familie, episoadele seriei prezintă o poveste dinamică, jucăușă și vioaie, presărată cu bătălii kung-fu uimitoare, ieșite din comun.

Armura de Jad este produsă de cea mai mare companie de divertisment pentru copii din Europa, TeamTO, cu parteneri de distribuție France Télévisions în Franța și SUPER RTL în Germania. Corinne Kouper, producător executiv multi-premiat, este sprijinită de o echipă creativă formată doar din femei, printre care producătoarea și co-creatoarea Chloé Miller, scriitoarea principală MJ Offen, editoarea de poveste, franțuzoaica Ghyslaine Pujol și co-dezvoltatoarea, Mary Bredin.

Alătură-te Armurii de Jad, cunoaște-i pe Beasticoni și luptă contra răufăcătorilor de la 1 mai, la Cartoon Network România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.