Un actor din Game of Thrones va fi gazda Comic Con din București

0
462
Ascultă acest articol


Toby Sebastian, actor cunoscut pentru rolul lui Trystane Martell din cel mai de succes serial al ultimului deceniu, Game of Thrones, vine la Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat iubitorilor de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate, cosplay și nu numai din centrul și estul Europei. Comic Con va avea loc în perioada 19-21 mai la Romexpo.

Toby nu va fi un simplu invitat, ci va fi chiar gazda East European Comic Con moderând sesiunile de Q&A cu ceilalți invitați alături de un alt actor, din distributia Stranger Things, care urmează să fie și el anunțat în următoarele zile. Desigur fanii vor avea și șansa de a se fotografia, de a lua autograf de la Toby. Nu este o noutate că diferiți actori să fie gazdă a scenei Comic Con, în trecut talentata actriță Maria Muller traversa oceanul pentru a fi prezentă la eveniment, dar și actorul Staz Nair a găzduit ediția din 2019.

Toby Sebastian și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului ca artist interpret și compozitor în cadrul unei emisiuni de talente. Din 2012, a început cariera sa ca actor, pentru ca în 2015 să fie distribuit în rolul lui Trystane Martell, cel mai tânăr dintre copiii lui Doran Martell, sortit sa fie căsătorit, ca parte a unei alianțe politice, cu fiica lui Cercei Lannister, Myrcella Baratheon. De asemenea, Toby este fratele actriței Florence Pugh care a preluat ștafeta de la Scarlett Johansson pentru rolul de Black Widow, iar recent au lansat o piesă împreună.

Toby Sebastian l-a jucat, de asemenea, și pe Andrea Bocelli în filmul biografic The Music of Silence, alaturi de Antonio Banderas. Mai mult, a apărut și într-un film, Trading Point, lansat în 2017, avându-i drept colegi de distribuție pe John Travolta și Shania Twain.

Toby Sebastian se alătură lui Stefan Kapičić (Deadpool), Dan Fogler (Fastastic Beasts),  Alexander Calvert (Supernatural), Dylan Sprayberry (Man of Steel, Teen Wolf) și  Tony Amendola (The Mask of Zorro, Stargate SG-1, Once Upon A Time).

Biletele pentru autografe și fotografii cu actorii, precum și cele pentru acces general sunt  pe tickets.comic-con.ro.

Anul acesta aniversăm 10 ani de la debutul Comic Con, motiv pentru care evenimentul din luna mai este doar primul dintr-o serie întreagă pe care o pregătesc organizatorii pentru 2023.

De-a lungul timpului, fanii s-au putut întâlni cu actori de la Hollywood în cadrul panel-urilor sau sesiunilor de fotografii și autografe, au putut testa cele mai noi jocuri video și au putut participa la competiții, și-au completat colecțiile de produse inspirate din pop culture de la sutele de expozanți invitați și s-au bucurat de numeroase exclusivități și premiere de la cinematografie la gaming sau benzi desenate.

Dintre actorii care au participat la Comic Con se numără Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.