BenQ anunță noile monitoare din seria PhotoVue

SW272U și SW272Q oferă o gama largă de culori AQCOLOR, precizie, uniformitate și consistență, cu un an gratuit de Pantone® Connect Premium.

0
449
Ascultă acest articol


BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, a lansat monitoarele SW272U și SW272Q, cele mai recente modele din gama de monitoare foto profesionale. Dispunând de tehnologia exclusivă Fine-Coating și de o calitate a culorilor certificată, aceste monitoare de 27” cu rezoluţii 4K şi respectiv 2K, avansează în căutarea performanței perfecte pe care fotografii și editorii video o încredințează monitoarelor BenQ PhotoVue de mulți ani.

“Căutarea perfecțiunii nu se termină niciodată, iar cu noua generație de monitoare BenQ PhotoVue, SW272U și SW272Q, ne angajăm să oferim fotografilor și experților în culoare experiențe de utilizare spectaculoase, care depășesc standardele industriei”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation.

Monitoarele din seria PhotoVue utilizează AQCOLOR, o tehnologie proprietară BenQ care oferă culori calibrate individual din fabrică și îmbunătățite prin noul panoul cu tehnologie Fine-Coating. Acest panou este certificat TÜV Rheinland pentru performanțele sale în materie de reflexie, rezultând un ecran ce oferă un efect asemănător cu cel al hârtiei. Atunci când este combinat cu software-ul Paper Color Sync de la BenQ, el oferă o acoperire de 99% a gamei de culori Adobe RGB, DCI-P3 și Display P3 cu o acuratețe a culorilor ΔE ≤ 1,5. Astfel se obţine o platformă de top în industrie pentru editarea precisă a fotografiilor și reproducerea fiabilă a imprimării.

Performanța coloristică a monitoarelor PhotoVue a fost și mai mult îmbunătățită prin tehnologiile BenQ Uniformity și Color Consistency ajunse deja la a treia generație. Astfel se obţin culori precise pe întregul ecran și o potrivire perfectă a culorilor pe mai multe monitoare.

Monitoarele PhotoVue SW272U și SW272Q sunt certificate de Pantone® Validated, Pantone® SkinTone și CalMan Verified pentru performanța și calibrarea culorilor. Calibrarea hardware este facilitată de Palette Master Ultimate, software-ul exclusiv BenQ de gestionare a culorilor, popular printre profesioniștii în domeniul culorilor. Monitoarele oferă suport complet pentru Calman, Colorspace și alte soluții de calibrare pentru fotografie și videografie de la terți.

Noua generație de modele PhotoVue dispune de un nou shading hood, ce include de data aceasta şi un sistem de tip bridge pentru crearea unui setup de mai multe monitoare. Aceste monitoare oferă cele mai bune experiențe creative din clasa lor, cu un design funcțional din punct de vedere estetic, inclusiv un suport din piele artificială la bază pentru amplasarea în siguranță a camerelor digitale, a calibratoarelor sau a altor dispozitive. În plus, monitoarele sunt prevăzute cu conectivitate USB-C, oferind o putere de livrare de 90 W.

Angajamentul BenQ din punct de vedere al culorilor este exemplificat de parteneriatul cu Pantone®, care deservește comunitatea globală de profesioniști în domeniul culorilor. Noile monitoare PhotoVue sunt însoțite de un abonament gratuit de un an la Pantone® Connect Premium, care permite fotografilor, editorilor video și designerilor să partajeze palete de culori precise și să colaboreze cu membrii echipei, clienții, agenții de marketing și tipografii prin intermediul cloud-ului, de la o aplicație mobilă.

Accesați link-ul pentru mai multe detalii ????https://www.benq.eu/en-eu/monitor/professional.html 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.