Anunțuri AI de la COMPUTEX, noi laptopuri NVIDIA Studio de 14 inci, driverul Studio din mai și multe altele săptămâna aceasta În NVIDIA Studio

0
353
Ascultă acest articol


Săptămâna aceasata În NVIDIA Studio vorbim despre un număr de anunțuri AI importante, de la COMPUTEX, cea mai mare conferință de tehnologie din Asia, noi laptopuri NVIDIA Studio ultra portabile de 14 inci pentru creatori și gaming, noul plugin DLSS 3 pentru UE5, driverul Studio din mai și multe altele!

Noi laptopuri NVIDIA Studio pentru creatori și gaming

Echipate cu plăci video GeForce RTX seria 40 și cu NVIDIA Studio la bază, aceste noi laptopuri oferă creatorilor portabilitate și mai multe opțiuni pentru a crea cu ajutorul unor dispositive mai ușoare și mai subțiri, care depășesc performanța generației trecute. În această categorie de laptopuri se află: Acer Swift X 14ASUS Zenbook Pro 14GIGABYTE Aero 14, Lenovo Slim Pro 9i 14 și MSI Stealth 14.

Encoding pentru scene simultane

Lansarea noului video codec SDK 12.1 aduce un nou mod de a accelera econding-ul video prin utilizarea mai multor NVENC pentru a spori semnificativ vitezele de encoding, cu aproape 80% pentru dual encoders, ceea ce înseamnă că timpurile de exportare sunt reduse la jumătate fără a scădea din calitatea imaginii. Capcut, aplicația populară de editare video este primul software care integrează această tehnologie pe plăcile video RTX cu două sau mai multe encodere, disponibil astăzi.

ACE pentru jocuri

De asemenea, anunțat de fondatorul și CEO-ul NVIDIA, Jensen Huang, în cadrul keynote-ului Computex, Avatar Cloud Engine (ACE) adaugă inteligență personajelor non-jucabile din jocuri prin intermediul interacțiunilor folosind un limbaj natural prin intermediul inteligenței artificiale. Acum dezvoltatorii de jocuri și studiourile pot folosi ACE pentru a construi și a lansa discurc personalizat, conversații și modele de animații AI în software-ul și jocurile lor.

Săptămâna aceasta În NVIDIA Studio avem un demo al ACE, poreclit Kairos, o colaborare între Convai și NVIDIA Lightspeed Studios, condus de Directorul de Creație NVIDIA, Gabriele Leone. Construit folosind plăci video GeForce RTX seria 40, Kairos oferă o mică privier asupra viitorului în gaming unde dezvoltatorii de jocuri pot folosi NVIDIA ACE pentru a construi NPC-uri mai reale cu ajutorul inteligenței artificiale.

Driverul Studio din mai

Driverul Studio din mai este disponibil pentru descărcare și include update-uri AI pentru MAGIX VEGAS ProD5 Render, Jianying și VLC Media Player. Optimizările de model AI pentru aplicațiile WinML, precum Adobe Photoshop, Lightroom, ON1, și DxO, printre multe altele.

Vezi postarea de blog În NVIDIA Studio de săptămâna aceasta pentru a afla mai multe despre aceste anunțuri pline de AI și descarcă GeForce Experience sau NVIDIA RTX Experience pentru a fi notificat de lansarea celor mai noi drivere Studio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.