Noi informații despre FIFA Women’s World Cup 2023

0
468
Ascultă acest articol


Astăzi, EA SPORTS™ a prezentat  o actualizare a caracteristicilor pentru FIFA Women’s World Cup Australia și Nouă Zeelandă 2023™, alături de noi ilustrații cu jucatoarea Echipei Naționale a Australiei, Sam Kerr. Modul EA SPORTS™ FIFA Women’s World Cup™ 2023 va putea fi accesat de la sfârșitul lunii iunie că actualizare gratuită în cadrul jocului*, alături de o gama largă de moduri interesante.  

Pornește în călătoria ta din FIFA Women’s World Cup™ 2023 că vedetă a unei echipe naționale – sau ca avatar personalizat –  în noul mod Lead Your Country. Explorează modurile suplimentare care îți permit să te joci întreagă competiție în modul Tournament ca single player, sau poți alege să joci alături de prieteni sau AI în modul Kick Off:  

  • Lead Your Country: Fii în centrul FIFA Women’s World Cup 2023™ cu un nou mod care îți permite să joci cu o anumită jucătoare care își conduce țara spre glorie. Alege între o jucătoare din realitate care e pregătită să ia cu asalt turneul sau creează-ți propriul avatar personalizat în cadrul Echipei Naționale pe care ți-o doreșți pentru a scrie istorie în FIFA Women’s World Cup™. Pe măsură ce parcurgi etapele, vei avea opțiunea de a controla doar acea jucătoare sau întreaga Echipa Națională în timp ce îți conduci țara către victorie. 
  • Tournament Mode: Joacă în cadrul FIFA Women’s World Cup™ în modul Tournament ca single player și scrie (sau rescrie) istoria națiunii tale. Alege una dintre cele 32 de națiuni calificate și parcurge-ți drumul prin grupe și prin etapele eliminatorii spre gloria FIFA Women’s World Cup™. 
  • Kick Off: Experimentează FIFA Women’s World Cup™ în condițiile tale într-un meci local împotriva prietenilor sau împotriva AI, selectând un meci din faza grupelor sau din rundă eliminatorie și două dintre cele 32 de națiuni calificate. 

Aceste moduri de joc contribuie la cea mai imersiva experiență EA SPORTS™ FIFA Women’s World Cup™ de până acum, datorită celor 32 de națiuni calificate, stadioanelor personalizate, secvențelor cinematografice, prezentărilor de meciuri, comentariilor dedicate și, bineînțeles, trofeului realist pe care îl ridici la final. 

Jocul FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA București și este disponibil în întreagă lume pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One. EA SPORTS FIFA 23 este acum disponibil pe Play List, permițând jucătorilor EA Play să între pe teren și să câștige lunar recompense excelente în cadrul jocului.  

 Pentru mai multe informații despre FIFA 23, puteți accesa https://www.ea.com/games/fifa/fifa-23. 

*Necesită FIFA 23 (vândut separat), toate actualizările jocului, conexiune la internet și un cont EA.   

Mai multe detalii despre FIFA Women’s World Cup aici și pe site-ul EA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.