Sesiune Q&A cu regizorul și scenaristul Christopher McQuarrie despre Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (EXCLUSIVITATE)

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. RĂFUIALĂ MORTALĂ PARTEA ÎNTÂI sosește din 14 iulie la cinema

0
1181
Ascultă acest articol


Muțumită Ro Image avem acces, în exclusivitate în România la MovieNews.ro, la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu regizorul și scenaristul Christopher McQuarrie despre cea mai nouă peliculă a sa, care-l are protagonist pe Tom Cruise, #MissionImpossible Dead Reckroning Part One.

În material McQuarrie ne spune despre: tehnica folosită cu Tom Cruise la cascadorii, scena cu trenul, cum e să lucreze cu Tom Cruise și cum au învățat cei doi din filmele anterioare, ce speră să obțină din cascadoriile practice și locațiile filmărilor și ce-i place cel mai mult la acest film:

În Dead Reckon/”Răfuială Mortală” Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa de la IMF pornesc în cea mai periculoasă misiune de până acum: să dea de urma unei noi arme terifiante care amenință întreaga omenire, înainte ca aceasta să cadă în mâinile greșite. Cu controlul asupra viitorului și soarta lumii în joc, și cu forțele întunecate din trecutul lui Ethan care se apropie periculos de el, începe o cursă mortală în jurul globului. Confruntat cu un inamic misterios și atotputernic, Ethan este forțat să se gândească la faptul că nimic nu poate conta mai mult decât misiunea sa – nici măcar viețile celor la care ține cel mai mult.

  • Premiera în România: 2023-07-14
  • Gen: Acțiune/thriller
  • Scenariu: Bruce Geller, Erik Jendresen, Christopher McQuarrie
  • Regie: Christopher McQuarrie
  • Cu: Tom Cruise, Ving Rhames, Esai Morales, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Vanessa Kirby

MISIUNE: IMPOSIBILĂ. RĂFUIALĂ MORTALĂ PARTEA ÎNTÂI sosește din 14 iulie la cinema, iar #MovieNewsro îl va vedea în această seară urmând să revenim și cu o părere despre el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.