Trei jocuri se lansează pe GFN în aceeași zi cu lansarea oficială

0
440
Ascultă acest articol

Săptămâna aceasta joiaGFN vine cu trei noi titluri pe lângă update-urile librăriei de jocuri GeForce NOW. Xenonauts 2, Viewfinderși Techtonica sunt cele mai importante lansări din săptămâna aceasta.

Iar fanii Portal, fiți pe fază – modul Portal: Prelude RTX va fi disponibil pe GeForce NOW pentru membri curând.

Proaspăt lansate

Xenonauts 2, Viewfinder, și Techtonica își fac debutul în cloud săptămâna aceasta, disponibile de jucat pentru membri chiar de la lansare. Provoacă realitatea  în jocul de aventură single-player Viewfinder de la Thunderful Publishing, fă-ți mine și fabrici într-o lume misterioasă de pe altă planetă – singur sau alături de un prieten – în Techtonica de la Fire Hose Games, sau elimină pericolul extraterestru în jocul de strategie Xenonauts 2 de la Hooded Horse.

Află-te printre primii care le joacă de pe un PC GeForce RTX din cloud fără să îți faci griji pentru timpul de descărcare. Fă-ți upgrade la abonamentele Ultimate sau Priority pentru access mai rapid la jocuri și sesiuni mai lungi de joacă.

Dacă ești membru GeForce NOW ești recompensat

Pregătește-te pentru o recompensă premium pentru Guild Wars 2, doar pentru membrii premium. Bundle-urile „Always Prepared” și „Booster” vin cu un combo de unelte ajutătoare, iteme cosmetic, un mini pet și multe altele. Ia-le în timp util și pregătește-te pentru a patra expansiune Guild Wars 2, care vine pe GeForce NOW odată cu lansarea oficială de pe 22 august – aceasta include o nouă poveste, noi opțiuni de luptă puternice, noi abilități pentru mount și multe altele.

Nu uita să verifici portalul de recompense GeForce NOW și să-ți faci un update al setărilor pentru a primi oferte speciale și altele.

Iată mai jos și lista de jocuri din această săptămână:

  • Techtonica (lansare nouă pe Steam, 18 iulie)
  • Viewfinder (lansare nouă pe Steam, 18 iulie)
  • Xenonauts 2 (lansare nouă pe Steam, 18 iulie)
  • Embr (Steam)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.