Până la 700 de lei înapoi pentru o imprimantă nouă din gama EcoTank de la Epson

Promoția cashback revine până la sfârșitul lunii octombrie 2023

0
331
Ascultă acest articol

Toamna se numără ofertele. Campania cashback de la Epson revine pentru a doua oară anul acesta. 

Clienții Epson pot primi până la 700 de lei înapoi dacă vor achiziționa până la 31 octombrie o imprimantă EcoTank înscrisă în promoție. Campania include o selecție variată de imprimante şi multifuncționale, color și monocrom.

Multifuncționalele EcoTank s-au remarcat deja în întreaga lume datorită sistemului inovator de alimentare cu cerneală.

Clienții aleg astfel de echipamente pentru costul scăzut de imprimare, pentru printurile de calitate şi pentru procesul de imprimare rapid şi sigur, fără scurgeri de cerneală.

Mai mult, aceste echipamente de imprimare economice și rezistente oferă costuri de exploatare și de print reduse, cu până la 90% mai mici față de imprimantele concurente și sunt livrate cu cerneală care poate ajunge până la trei ani, în cutia imprimantei. 

De asemenea, echipamentele din această gamă sunt fiabile, oferind calitate, viteză și siguranță totală, susținute de o garanție de 3 ani.

Cei care caută soluții de printare alb-negru aleg echipamentele EcoTank monocrom pentru prețul extrem de redus al imprimării. Utilizarea lor poate reduce cu până la 50% costurile de print în 3 ani și cu până la 95% consumul de energie, în comparație cu imprimantele laser monocrom

Imprimantele EcoTank monocrom sunt livrate cu rezerve de cerneală cu care se pot tipări până la 11.000 de pagini, fără timp de încălzire și cu viteze de imprimare de până la 20 ppm. 

Cum primesc clienții banii înapoi în promoția cashback?  

  • Pasul 1: Cumpără o imprimantă EcoTank participantă la promoție, până la 31 octombrie 2023
  • Pasul 2: Trimit o solicitare online în decurs de 30 de zile de la achiziție, pe www.epson.ro/cashback
  • Pasul 3: Completează formularul de solicitare online, alături de o copie a chitanței și o fotografie a numărului de serie de pe imprimantă

Atât de simplu!  

Clienții vor solicita banii din promoția cashback în decurs de 30 de zile calendaristice de când au achiziționat o imprimantă EcoTank. Banii se vor returna prin transfer bancar, în decurs de 30 de zile de la validarea solicitării. 

Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 30 noiembrie 2023.

Promoția este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Campania se adresează persoanelor în vârstă de cel puțin 16 ani cu reședința în România și permite cel mult două solicitări/client. Este permisă o singură solicitare pentru fiecare model eligibil. Cererile pentru echipamentele care vor fi revândute unei terțe părți nu sunt eligibile pentru această promoție. 

În campania cashback sunt incluse 43 de modele din gamele Home, Foto şi Office.

Regulamentul campaniei cashback este disponibil integral pe www.epson.ro/cashback.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.