Concurs: Câștigă invitații la filmul Cobweb la cinematografele Cinema City

"Cobweb, horror-ul regizat de Samuel Bodin, spune povestea unui băiețel chinuit de voci care decide să își dezlănțuie halucinațiile asupra părinților săi abuzivi. "

12
612
Ascultă acest articol

Împreună cu Vertical Entertainment vă invităm la concurs cu bilete la filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen!

Tot ce trebuie să faci este să ne spui la secțiunea de comentarii cine distribuie în România filmul din acest concurs?

Câștigători: Barbieru Andreea Alexandra, Cristina Gabriela Mitincu, Agheorghiesei Adrian, Adelin Daniel Voineci și Cristina Ivascu

Invitațiile sunt disponibile până pe 3 septembrie în rețeaua de cinematografe Cinema City din țară, iar câștigătorii vor primi pe mail (este necesară o adresă de mail validă și numele din C.I.) coduri cu care se vor prezenta la casa de bilete înainte de vizionare (nu se pot face rezervări online). Programul rulării filmului Cobweb în rețeaua de cinematografe Cinema City poate fi găsit aici.

Cobweb: Capcana Pânzei de Paianjen spune povestea unui băiețel de opt ani, Peter, care este chinuit de un zgomot misterios și constant care vine din pereții dormitorului său. Părinții insistă că zgomotul este doar în imaginația lui, dar pe măsură ce frica i se intensifică, Peter începe să înțeleagă că părinții săi ascund un secret teribil și periculos.

Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment și poate fi vizionat chiar acum în cinematografele din întreaga țară.

Atenție! Filmul este IM-18 – Interzis Minorilor: filmele cu acest rating nu pot fi văzute la cinema de către minori întrucât acestea prezintă în detaliu actul sexual sau modalităţile de satisfacere a dorinţelor sexuale.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.