Toamna se numără BatRoțile

Să turăm motoarele la maximum!

0
350
Ascultă acest articol


În lumea vibrantă și plină de acțiune a animației BatRoți, Batmobilul, Bibi, Red, și Batman sunt doar câteva din personajele ce continuă să aducă în prim plan aventuri captivante și învățăminte valoroase pentru publicul tânăr. Stilul inconfundabil al BatRoților ne promite aventuri palpitante în Orașul Gotham, aventuri potențate de gama cromatică prezentată episod de episod!

Noile episoade vor surprinde alte aventuri, alte situații cărora vehiculele super-eroi vor trebui să le facă față, precum accidentarea lui Jestah în timpul pregătirilor pentru o competiție de sporturi extreme de partea echipei Zoomerilor, epuizarea lui Bibi în urma distracției fără margini, situația limită în care Bam se va găsi, iar laturi ascunse ale Orașului Gotham vor fi aduse la lumină. De la înfruntarea temerilor personale la abordarea unor provocări neobișnuite, eroii noștri continuă să mențină echilibrul în oraș. Însă, toate acestea sunt posibile numai sub prisma prieteniei și sprijinului constant pe care BatRoțile și le oferă, ce inspiră spectatorilor de toate vârstele mesajul că perioadele dificile sunt mai ușoare de depășit, iar momentele frumoase sunt cu atât mai speciale, când în jurul tău ai persoane… sau automobile care-ți sunt dragi.

Însoțiți cea mai colorată trupă de vehicule super-eroi în noile lor aventuri comice și pline de suspans din Orașul Gotham, de pe 4 septembrie la Cartoonito!

Premiera noilor episoade din sezonul unu va avea loc Luni, 4 septembrie, de la 17:30. Difuzat zilnic, de la 17:30, la Cartoonito.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.