Ascultă acest articol


Rafi Nizam, un animator premiat independent și creatorul Arteana’s Art Squad – o serie animate cu personaje vibrante care folosesc puterea artei pentru a rezolva problemele lumii – vine În NVIDIA Studio pentru a povesti cum a folosit NVIDIA Omniverse pentru a alimenta expresia creativă.

Nizam s-a concentrat pe personaje, poveste și construirea lumii. El a construit Arteana’s Art Squad independent în timp ce lucrat în NVIDIA Omniverse, o platformă pentru construirea și conectarea aplicațiilor și uneltelor 3D. „Drumul meu de a face o serie animată CG fără o echipă a fost destul de dificil, dar folosesc NVIDIA Omniverse pentru a descoperi moduri prin care pot să depășesc limitările din acest spațiu,” a spus Nizam.

Nizam și-a început lucrarea prin modelarea fiecărui membru al echipei și prin construirea asset-urilor de producție în Adobe Substance 3D Modeler folosind VR. Placa sa video RTX a accelerat denoising cu rendererul Autodesk Arnold, ceea ce a rezultat în randări foarte interactive și fotorealiste.

Capabilitățile de spatial computing ale NVIDIA Omniverse au dus fluxul de lucru creativ al lui Nizam la alt nivel. Suportul VR nativ Omniverse USD Composer permite artiștilor să se adune interactive, să ilumineze și să navigheze scene în timp real, individual sau colaborativ în VR complet ray-traced.

„Mai puțin timp și efort, mai multă productivitate, costuri scăzute – Folosesc Omniverse în fiecare zi pentru aceste motive,” a spus Nizam. Cu timpul rămas în plus artistul poate face mai mult din ceea ce îi place, să creeze.

De asemenea, artistul a participat recent în programul ASUS ProArt Masters’ Talks sessions, unde a demonstrate cum soluțiile ASUS ProArt, printre care și laptopul ProArt Studiobook Pro 16 OLED validat NVIDIA Studio cu o placă video GeForce RTX 3060 și stația de lucru Scan 3XS RTX Studio cu placă video NVIDIA RTX A6000 au ajutat la producerea unei serii animate de înaltă calitate cu un buget redus.

Vrei să afli mai multe despre personajele create de Nizam? Intră pe pagina de blog În NVIDIA Studio pentru a afla mai multe despre Artaena’s Art Squad și puterea lui Omniverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.