Razer lansează Viper V3 Hyperspeed, continuând legenda cu o nouă generație

0
165
Ascultă acest articol

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a lansat Razer Viper V3 HyperSpeed. Continuând moștenirea de neegalat a brandului când vine vorba de sporturi electronice și periferice de gaming, noul mouse wireless a fost conceput pentru jucătorii profesioniști și pentru pasionații care și-au propus să devină următoarea generație de campioni.

Testamentul unei moșteniri de neegalat

Razer Viper V3 HyperSpeed, noul membru al gamei de produse Viper premiată în multiple rânduri, a fost conceput pe baza mottoului firmei: ”For Gamers. By Gamers”. Reafirmând ambiția Razer de a echipa toți jucătorii cu unelte care le oferă un avantaj, noul mouse facilitează intrarea în lumea gamingului profesionist. 

Forma preferată de profesioniști

Anii de colaborare a firmei cu jucătorii profesioniști au culminat sub forma Viper V3 HyperSpeed, care are un design ce răspunde celor mai exigente cereri când vine vorba de sprijin și confort. Rezultatul este un mouse de gaming construit pentru stilurile de folosire de tip claw și de tip fingertip, reducând considerabil oboseala de la nivelul degetelor și oferind acces facil la comenzile vitale. 

Performanța recomandată de profesioniști

Construit în jurul senzorului optic Razer Focus Pro 30K, noul Viper V3 HyperSpeed garantează o precizie de neegalat. Impresionanta durată de funcționare de 280 de ore în modul fără fir HyperSpeed wireless este obținută prin alimentarea mouse-ului cu o singură baterie alcalină de tip AA. Cei mai pretențioși utilizatori pot alege să îmbunătățească și mai mult performanțele mouse-ului adoptând polling rate-ul de 4000 Hz oferit de dongle-ul wireless Razer HyperPolling (comercializat separat). 

Viper V3 HyperSpeed este dovada angajamentului Razer de a extinde granițele gamingului, asigurând că atât veteranii, cât și următoarea generație de jucători se pot bucura de avantajele unice ale perifericelor produse de companie. Cu un design ergonomic aprobat și promovat de jucătorii profesioniști, dar și cu cele mai avansate tehnologii din clasa lui, noul mouse este șansa oricărui jucător de a încerca performanța de top oferită de  Razer.

Pentru mai multe detalii despre Razer Viper V3 HyperSpeed vizitați pagina Razer.com.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Viper V3 HyperSpeed – 79,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta partenerilor autorizați

Razer Viper V3 HyperSpeed cu HyperPolling Wireless Dongle  – 96,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.