PS5 Cloud Streaming anunțat pentru membrii PlayStation Plus Premium

Din 23 octombrie în Europa.

0
594
Ascultă acest articol


PlayStation 5 cloud streaming pentru abonații PlayStation Plus Premium va fi lansat pe 17 octombrie în Japonia, pe 23 octombrie în Europa și pe 30 octombrie în America de Nord, permițând utilizatorilor să joace jocuri PlayStation 5 fără a le descărca, a anunțat Sony Interactive Entertainment.

Anumite jocuri pentru PlayStation 5 vor fi disponibile pentru streaming, cu planuri pentru “sute de titluri PlayStation 5” care să susțină streaming-ul în viitor. Aceasta include:

  • Hit-uri de top PlayStation 5 din catalogul de jocuri PlayStation Plus, precum Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Horizon Forbidden West, Ghost of Tsushima, Mortal Kombat 11 și Saints Row IV.
  • Game Trials pentru jocurile PlayStation 5, cum ar fi Hogwarts Legacy, The Witcher 3: Wild Hunt și The Calisto Protocol.
  • Titluri digitale suplimentare pentru PlayStation 5 deținute de membrii PlayStation Plus Premium care vor fi disponibile pentru streaming, cum ar fi Resident Evil 4, Dead Island 2, Genshin Impact, Fall Guys și Fortnite.

Alte beneficii includ:

  • Conținut descărcabil și achiziții în joc vor fi disponibile pentru streaming-ul jocurilor PlayStation 5, inclusiv conținut descărcabil și extensii, similar cu achizițiile din jocurile descărcabile.
  • Opțiuni de rezoluție de înaltă calitate, inclusiv 4K, 1440p, 1080p și 720p, cu 60 de cadre pe secundă și ieșire SDR sau HDR.
  • Sunet îmbunătățit cu suport pentru toate capabilitățile audio PlayStation 5, inclusiv 5.1 și 7.1, precum și Tempest 3D Audiotech.
  • Captură de ecran și înregistrare video până la trei minute, care vor fi descărcate în Galeria de Media de pe PlayStation 5 și disponibile și în Galeria de Media de pe aplicația PlayStation.

La lansare, streaming-ul in cloud va fi disponibil exclusiv prin consolele PlayStation 5. Țările suportate includ Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Japonia, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Cipru, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit și Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.