Riot Games dezvăluie noua formație virtuală “HEARTSTEEL” cu campioni reimaginați din League of Legends

Astăzi va fi lansat pe YouTube single-ul "Paranoia" cu BAEKHYUN, ØZI, Tobi Lou și Cal Scruby.

0
261

Riot Games a dezvăluit astăzi HEARTSTEEL, o nouă trupă virtuală formată din versiuni reimaginate ale personajelor din League of Legends: Ezreal (vocalist), Kayn (rapper, instrumentalist), Aphelios (instrumentalist, compozitor), Yone (producător), K’Sante (co-lider, vocalist) și Sett (co-lider, rapper). HEARTSTEEL este cea mai recentă trupă care debutează în cadrul Riot Games Music (RGM), din care fac parte și K/DA, Pentakill, True Damage și alții.

HEARTSTEEL este un grup de avangardiști dinamici dedicați individualității neînduplecate și expresiei creative. Misiunea lor este să deschidă un drum către succes în proprii lor termeni. Personalitatea și sunetul grupului se inspiră din colectivele de muzică moderne și dintr-o gamă de influențe din diferite genuri și epoci, rezultând o identitate curajoasă și unică. Melodiile HEARTSTEEL sunt centrate pe personaje și energie intransigentă și se va vedea asta în viitorul lor single de debut, “PARANOIA”.

Fanii pot urmări videoclipul muzical “PARANOIA” pe YouTube sau pot asculta piesa pe DEEZER, Amazon Music, Spotify și YouTube începând de azi, 23 octombrie, la ora 17:57.

Artiștii virtuali ai Riot au fost printre cele mai inovatoare și iubite momente muzicale pentru jucătorii noștri“, a declarat Maria Egan, Global Head of Music & Events la Riot Games Entertainment. “Ideea unei trupe compusă doar din bărbați a fost mult timp speculată de către fani și suntem atât de entuziasmați să ducem această fantezie la viață. HEARTSTEEL este rezultatul unei colaborări profunde între toate echipele noastre talentate din casă și unii artiști noi incredibili. HEARTSTEEL este o supergrupă a sufletelor muzicale mai mare decât suma părților sale – o filosofie pe care comunitatea noastră o trăiește în fiecare zi prin dedicația la jocurile noastre.

HEARTSTEEL se alătură artiștilor virtuali de top ai Riot, a căror muzică se întinde pe toate genurile. Înainte de a crea HEARTSTEEL, RGM a lansat supergrupa pop globală K/DA, cu personajele din League of Legends Ahri, Kai’Sa, Evelynn și Akali. Single-ul de debut al grupului, “POP/STARS”, a fost recent certificat cu discul de platină de către RIAA, iar videoclipul său muzical a devenit cel mai de succes debut pentru un grup K-pop în istoria YouTube, cu peste 560 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. În plus, RGM a dezvoltat trupa de heavy metal Pentakill, care a adunat peste 460 de milioane de ascultători lunar pe Spotify și mai mult de 200 de milioane de stream-uri pe platformele de distribuție digitală. RGM a stabilit, de asemenea, o prezență în hip-hop cu grupul virtual True Damage, a cărui muzică a atins peste 165 de milioane de stream-uri pe platformele de distribuție digitală. Toate cele trei acte au cântat live la Campionatele Mondiale League of Legends de-a lungul istoriei competiției. Cântecele create de artiștii virtuali sunt incluse în catalogul robust RGM de peste 750 de piese, care are peste 10 miliarde de stream-uri pe platformele de distribuție digitală.

HEARTSTEEL va include colaborări cu artiști muzicali renumiți din diferite genuri: BAEKHYUN în rolul lui Ezreal, ØZI în rolul lui Sett, Tobi Lou în rolul lui K’Sante și Cal Scruby în rolul lui Kayn.

  • BAEKHYUN este membru al grupului K-pop EXO și SuperM și este recunoscut ca unul dintre cei mai buni vocaliști din K-pop. Creditele sale anterioare includ trei mini-albume de succes (City Lights, Delight și Bambi) ca artist solo, precum și diverse single-uri independente și coloane sonore. De menționat este popularitatea sa globală, marcând realizarea celei de-a 9-a vânzări de milioane de exemplare, care acoperă atât albumele solo, cât și cele ale grupului.
  • Cal Scruby este un rapper din Los Angeles cunoscut pentru versurile sale ingenioase și videoclipurile sale bizare. Muzica sa abordează subiecte relatabile cu o varietate de referințe la sport și umor autoironic. Pe lângă colaborarea cu Riot, el a lucrat anterior cu mărci de top, printre care NFL, EA Sports și Ciroc Vodka.
  • Născut în Los Angeles și crescut în Taipei, ØZI a devenit celebru prin cariera sa ilustru în scena muzicii mandarine. Versatilitatea sa ca solist, producător de muzică, performer și regizor creativ i-a adus numeroase premii în industrie. Debutul său, “ØZI: The Album”, a fost recunoscut cu șase nominalizări la prestigioasele premii Golden Melody, cele mai înalte distincții din muzica mandarină, și i s-a acordat titlul de “Cel mai bun artist nou”.
  • Tobi Lou este un artist multitalentat care a avut un impact semnificativ în scena muzicală contemporană. Născut în Nigeria, dar crescut în Chicago, Lou și-a deschis un traseu unic în care îmbină elemente de hip-hop, R&B și pop cu melodii irezistibile. Single-ul său de debut, “Buff Baby”, i-a adus o atenție semnificativă și l-a poziționat ca un artist de urmărit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.