Riot Games anunță titlul proiectului L – 2XKO

0
214
Ascultă acest articol


În 2020, RIOT Games au anunțat un proiect inedit pentru fanii universului League of Legends: un joc cu lupte (fighting game) precum cele clasice (Street Fighter, Mortal Kombat, King of Fighters, Guilty Gear, etc.) pe baza cărora se fac competiții precum EVO. Jocul a fost prezentat cu numele intern de producție de „Project L” și a promis un sistem complex de lupte ce permite schimbarea personajului sau un sistem de asistență în mijlocul luptei. În data de 22.02.2024, RIOT Games a anunțat titlul oficial al acestui joc – 2XKO (knock-out de 2 ori).

Din prezentările făcute până în momentul de față, jocul pare a fi un joc de luptă pe sistemul de 2v2, ce foloșete personajele din cea mai cunoscută franciză a RIOT Games și care permite controlarea personajului de suport de către un al doilea jucător. Personajele inițiale au fost Darius, Ekko, Ahri, Yasuo, Jinx și Katarina însă în noul trailer li se alătură și Illaoi. Toate personajele vor avea abilitățile lor din League of Legends, dar aceastea vor fi adaptate pentru noul gen de joc. De asemenea, jocul poate fi jucat atât competitiv în format 1v1, dar poate fi jucat și cooperativ în format de 2v1 sau 2v2, fiecare jucător având posibilitatea să controleze independent personajul ales.

Producătorii speră că vor lansa jocul în 2025, iar fanii pot să încerce demo-ul la EVO Japonia în Aprilie 2024, iar de acasă ca BETA-Testeri spre sfârșitul anului. Încă nu a fost anunțat tot catalogul de personaje ce vor fi disponibile în joc și nu există o dată fixă de lansare, dar fanii se pot înscrie pe site-ul abia lansat al jocului pentru a lua parte la Playtest.

2KXO va fi disponibil pe PS5, Xbox Series S/X și PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.