Ascultă acest articol


NCSOFT, un dezvoltator și editor global de top, a anunțat astăzi că BATTLE CRUSH este acum deschis pentru testul global Beta pe Steam și Google Play.

Începând cu data de 23 octombrie și până pe 30 octombrie, BATTLE CRUSH se poate testa global Beta în 25 de țări din America de Nord, Europa și Asia de Sud-Est. Pentru orele designate de joc în fiecare regiune, jucătorii pot să se alăture și să experimenteze acțiunea strategică a luptelor din BATTLE CRUSH, cu trei moduri de joc diferite și 15 personaje numite Calixers. Mai multe informații despre orele de joc pentru testul Beta sunt disponibile aici.

Se așteaptă ca BATTLE CRUSH să fie lansat oficial în primăvara anului 2024 și este un nou joc de lupte (brawler) în dezvoltare la NCSOFT. La lansare, acest titlu multiplatformă va fi disponibil pe Steam, Nintendo Switch și pe dispozitive mobile (Android și iOS) – cu suport pentru jocuri inter-platformă.

BATTLE CRUSH este un joc în sistem Battle Royale în care ultimul jucător în viață este declarat câștigător dintr-un grup de până la 30 de jucători, care supraviețuiesc pe un teren care se restrânge treptat și care se confruntă cu inamici care vin din toate direcțiile.

Câteva caracteristici:

  • Lupte rapide și pline de acțiune cu comenzi simple și ușor de utilizat – Cu un set distinctiv de comenzi prietenoase pentru utilizator și acțiuni de luptă strategice, jucătorii pot combina cinci tipuri de abilități pentru a se bucura de joc, unde fiecare rundă durează cel mult opt minute. Fiecare abilitate de atac și de apărare variază în distanță, moment și consum de energie în funcție de personaje, permițând includerea elementelor strategice.
  • Câmpuri de luptă unice și diverse moduri de joc cu până la 30 de jucători – Terenul de luptă se restrânge treptat în timp, forțând jucătorii să fie mereu în mișcare. Jucătorii pot alege între diverse moduri de joc – Battle Royale (solo sau echipă), Brawl (solo sau echipă), Build-Up – și câmpuri de luptă unice în funcție de preferințele lor.
  • Joacă cu Calixers, fiecare cu propria poveste și abilități unice – BATTLE CRUSH oferă o gamă variată de Calixers, inspirați din figuri mitologice precum Hermes, Poseidon, Urus și Lops. În timpul testului Beta, sunt disponibili în total 15 Calixers, fiecare cu farmecul său individual dat de seturile lor de abilități unice.

Jucătorii pot accesa testul global Beta pe pagina oficială BATTLE CRUSH de pe Steam și Google Play. În timpul testului Beta, jucătorii pot găsi informații despre joc, anunțuri și evenimente comunitare pe canalul oficial Discord al jocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.