Capcom prezintă Monster Hunter Wilds la The Game Awards 2023

0
212
Ascultă acest articol


 

Astăzi, la The Game Awards 2023, Capcom, un lider mondial în dezvoltarea și publicarea de jocuri video, a anunțat Monster Hunter Wilds. Acest nou titlu din seria premiată Monster Hunter este în prezent în dezvoltare și se pregătește să fie lansat în 2025 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC prin Steam.

Suntem încântați să anunțăm Monster Hunter Wilds astăzi și să dezvăluim noul titlu din seria Monster Hunter fanilor din întreaga lume”, a declarat Ryozo Tsujimoto, producătorul seriei Monster Hunter. „Echipa noastră lucrează cu pasiune pentru a crea cea mai uimitoare experiență Monster Hunter de până acum, și suntem nerăbdători să jucăm jocul cu toată lumea, când va fi lansat în 2025. Până atunci, vă rugăm să așteptați vara anului 2024, când vom avea mai multe informații de împărtășit.”

Seria Monster Hunter se află acum în cel de-al 20-lea an aniversar. De la 2004, RPG-urile de acțiune co-op iubite au vândut peste 95 de milioane de unități în întreaga lume. În jocuri, jucătorii vânează creaturi mai mari decât viața în medii naturale vaste. Fiecare monstru prezintă o provocare unică, așa că jucătorii trebuie să-și planifice cu atenție, să formeze partide de vânătoare cu prietenii și să utilizeze tot ce au la dispoziție pentru a supraviețui acestor misiuni palpitante. Ca recompensă pentru depășirea pradă, vânătorii pot recolta resturile pentru a crea echipament și a-și actualiza arsenalul personalizabil pentru provocările viitoare.

Toți cei care așteaptă titlul viitor pot începe călătoria lor astăzi achiziționând Monster Hunter: World la un preț redus semnificativ. Jocul premiat este acum la reducere pe magazinele digitale. Monster Hunter World: Iceborne și Ediția Master sunt de asemenea disponibile în prezent la un preț redus semnificativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.