Ascultă acest articol


Deveniți parte din lumea groazei de supraviețuire astăzi cu modul VR Resident Evil 4. Această experiență teribilă și imersivă este acum disponibilă ca DLC gratuit pe PlayStation VR2 pentru toți proprietarii de PlayStation 5 ai Resident Evil 4. Realitatea virtuală aduce campania principală completă la viață ca niciodată mai înainte și introduce un nou nivel de frică în clasicul reînviat.

Demo-ul de gameplay Resident Evil 4 VR Mode este, de asemenea, disponibil acum pe PlayStation Store. Cu acest demo gratuit, jucătorii care nu au încă achiziționat titlul premiat pot gusta din deschiderea plină de acțiune a jocului. Demo-ul include și noul poligon de tragere al modului, care demonstrează controalele VR intuitive și mecanica armelor realiste.

Resident Evil 4 VR Mode transportă jucătorii direct în lumea de coșmar a jocului și le permite să devină cu adevărat Leon S. Kennedy. Să vezi spațiile familiare ale jocului prin ochii lui Leon în VR adaugă un nivel proaspăt de intensitate misiunii sale de salvare tulburătoare. Jucătorii se pot confrunta acum față în față cu Ganados și alte creaturi înfricoșătoare care par să fie chiar acolo. Mediile redate viu arată și mai tangibile atunci când sunt privite în afișajul HDR 4K al PlayStation VR2, iar sunetul 3D aduce o nouă dimensiune atmosferei înfricoșătoare.

Jucătorii se pot apropia și se pot personaliza și pot interacționa cu împrejurimile lor în moduri noi cu ajutorul controalelor VR realiste. Controlerele PlayStation VR2 Sense permit intrări imersive în puzzle-uri, explorare și luptă. Fiecare instrument din arsenalul lui Leon este reprezentat în detaliu incredibil cu feedback haptic care face ca fiecare armă să se simtă unică chiar până la trăgaci. Armele includ și mecanici specifice care se execută cu gesturi autentice, cum ar fi reîncărcarea puștilor cu acțiuni de pompare sau balansarea cuțitului lui Leon pentru a executa parate și atacuri melee.

Resident Evil 4 este acum disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S și PC prin Steam. Titlul va fi disponibil și pe iPhone 15 Pro și pe toate iPad-urile și Mac-urile cu cipul M1 sau ulterior pe 20 decembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.