Bethesda Softworks și Marvel Games dezvăluie jocul Blade, în dezvoltare la Arkane Lyon

0
397
Ascultă acest articol


Bethesda Softworks și Marvel Games au anunțat că Arkane Lyon, dezvoltatorul serielor aclamate și premiate DEATHLOOP și Dishonored, va crea un nou joc single-player, third-person, mature, bazat pe eroul din benzi desenate Blade.

În onoarea aniversării a 50 de ani a lui Blade, am găsit partenerul perfect pentru Daywalker în Arkane Lyon, un studio de artiști intransigenți care continuă să împingă limitele designului și inovării jocurilor“, a declarat Bill Rosemann, VP și Director Creativ al Marvel Games. “Pe lângă talentul lor premiat, este pasiunea personală și viziunea lor îndrăzneață pentru eroul nostru semi-om, semi-vampir, care face ca această colaborare să fie perfectă.”

Arkane Lyon a început recent dezvoltarea jocului, care va prezenta o poveste originală cu jocul captivant și narațiunea de clasă mondială a studioului.

Ca copil de origini mixte, am simțit o conexiune specială cu Blade – un erou cu o moștenire dublă și el“, a declarat Dinga Kababa, Directorul Jocului, Arkane Lyon. “Oportunitatea de a pune propriul nostru amprenta asupra acestui personaj este un vis al meu și o provocare pe care echipa mea o îmbrățișează cu pasiune. Nu am fost niciodată mai fericiți să-i punem pe jucători în pantofii lui Blade, în timp ce el devine campionul orașului meu natal Paris, cu câte un țăruș pe rând.”

Jocul Marvel’s Blade va duce jucătorii într-o secțiune carantinată din Paris în mijlocul unei urgențe supranaturale. Vampirii au apărut, terorizând orașul luminilor și forțând parizienii să se adăpostească în casele lor noaptea pentru a aștepta răsăritul soarelui.

De la paltonul lui la ochelarii de soare iconici, Blade este un personaj elegant, stilat și motivat“, a declarat Sebastien Mitton, Co-Creative și Directorul de Artă, Arkane Lyon. “Acest proiect este oportunitatea perfectă de a împinge stilul artistic al Arkane într-un teritoriu și mai modern și îndrăzneț. Esența muncii noastre se află la joncțiunea dintre idei cu impact și know-how inovator.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.