Noutățile lunii decembrie la AMC Networks

0
275
Ascultă acest articol


Luna această, AMC Networks te poartă în lumea magică a sărbătorilor, prin filme și emisiuni speciale pe gustul întregii familii!

TV Paprika este în centrul atenției și da startul sezonului festiv, proclamându-se destinația de sărbători a tuturor telespectatorilor! Difuzează zilnic emisiuni cu tematică de Crăciun, cu bucătării și chefii cei mai pricepuți, din care nu lipsesc: Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella Lawson și chiar simpatică noastră Prajiturela!

AMC este locul preferat al celor care adoră acțiunea și suspansul, iar Filmcafe îi invită pe toți pasionații de aventură să ia parte la cele mai frumoase filme cu personaje miraculoase și creaturi mistice.

Copiii sunt rasfatatii sezonului, pentru că Minimax aduce un desen nou-nouț, dedicat vieții de familie, chiar înainte de Crăciun! La JimJam luna decembrie este dedicată desenelor animate care învață copiii despre importantă familiei și a prietenilor. În fiecare weekend, JimJam difuzează câte un film de Crăciun, fără pauză publicitară!

AMC Networks va urează sărbători că-n filme!

Destinația ta de sărbători – Recomandare TV Paprika

Emisiunile de sărbători de pe TV Paprika aduc multă savoare, umor și spiritul Crăciunului. E ușor să strângi familia în jurul televizorului pentru a vedea bucate gustoase, precum cele propuse de Prajiturela, Jamie Oliver, dar și trio-ul de succes Gordon, Gino și Fred. Cu această ocazie, TV Paprika a lansat o campanie specială, declarându-se destinația de sărbători a fiecărui telespectator!

Șapte ani în Tibet – Recomandare AMC

Din 25 decembrie, în fiecare luni de la ora 12:50

Șapte ani în Tibet este o adaptare a romanului autobiografic apartinând lui Heinrich Harrer, vândut în peste 60 de milioane de exemplare și tradus în aproape 30 de limbi. Brad Pitt interpretează rolul faimosului (și arogantului) alpinist austriac Heinrich Harrer care, în Austria anului 1939, este o personalitate a propagandei naziste. El își părăsește țară natală, dar și soția și copilul, pentru o expediție în Himalaya.

Mythica – Recomandare Film Cafe

  • În căutarea eroilor, în 24 decembrie, ora 13:55
  • Puterea cristalului întunecat, în 25 decembrie, ora 11:20
  • Magie neagră, în 25 decembrie, ora 13:40
  • Stapânul coroanei, în 26 decembrie, ora 11:45
  • Tarâmul zeilor, în 26 decembrie, ora 13:45

Sub înfățișarea unei tinere servitoare umile, pe nume Marek, se ascunde o eroina cu un destin extraordinar. Vânduta de când era copila unui spițer cu apucături brutale, față muncește în prăvălia stapânului ei și visează la libertate și la aventuri mărețe. Nimeni nu știe că Marek are un talent special, pe care n-a învățat încă să și-l controleze: darul necromantiei, puterea de a invocă spiritele morților. Numai aventurierul și vrăjitorul Gojun bănuiește de ce ar fi capabilă față și o încurajează să-și învingă temerile și să-și recâstige libertatea.

Viața cu tată – MINIMAX

În 24 decembrie, de la ora 15:30

Bine ați venit în lumea fiicelor lui Tată, locul în care trăiesc surorile vitrege Panda, Ondine, Roxanne și micuța Bella. Scufundați-va în imprevizibilă și amuzantă viață de zi cu zi a acestei familii neobișnuite. Un sitcom de familie ce nu trebuie ratat!

Filme de Crăciun – Recomandarea Jim Jam

În weekend de la ora 18:00

Luna această, JimJam a pregătit copiilor povești care să-i poarte pe tarâmul sărbătorilor de iarnă, care să le arate importantă familiei și prietenilor, mai ales în sezonul festiv și care să le educe cu privire la adevărată însemnătate a Crăciunului.

Urmăriți: Noddy salvează Crăciunul, Daisy și Ollie – Special de Crăciun, Timmy și surpriză de Crăciun, Ghici cât de mult te iubesc? Crăciunul pâna la luna și înapoi și Vacanță lui Caillou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.