Warner Bros. Games și DC lansează Suicide Squad: Kill the Justice League

Early Access disponibil acum pentru cei care dețin Deluxe Edition; cei care dețin Standard Edition, jocul va fi disponibil din 2 februarie

0
469
Ascultă acest articol


Warner Bros. Games și DC au anunțat că jocul “Suicide Squad: Kill the Justice League“, un shooter de acțiune în open-world ce redefinește genul, este acum disponibil pentru PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S și PC (Steam) în cadrul Deluxe Edition. Standard Edition a jocului va fi lansată la nivel global pe 2 februarie.

Dezvoltat de Rocksteady Studios, creatorii celei mai bine vândute serii “Batman: Arkham”, “Suicide Squad: Kill the Justice League” îmbină povestea specifică a studioului bazată pe personaje DC cu o combinație fluidă de mecanici îmbunătățite de gameplay, ce pot fi savurate individual sau cu până la patru jucători printr-un mod cooperativ online.

Povestea originală are loc în Universul DC în decorul vibrant al orașului Metropolis și se desfășoară cinci ani după evenimentele din “Batman: Arkham Knight”. Jucătorii preiau rolurile anti-eroilor DC Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark, membri ai Task Force X, și se confruntă cu eroii corupți ai Justice League. Printre aliații Squad se numără Penguin, Poison Ivy, Toyman, Rick Flag, Lex Luthor și alte personaje notabile.

“Odată cu lansarea jocului ‘Suicide Squad: Kill the Justice League’, suntem entuziasmați să purtăm jucătorii într-o aventură diferită de orice am jucat sau creat vreodată la Rocksteady,” a declarat Darius Sadeghian, Director de Studio, Rocksteady Studios. “Sunt mândru de ceea ce am creat împreună: povestea noastră originală plasată în Universul DC, lumea deschisă vibrantă a Metropolis-ului, combinația unică de elemente de joc și distribuția noastră uimitoare de antagoniști – Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark. Suntem încântați să avem o conexiune directă cu jucătorii, ceea ce ne va permite să actualizăm în mod constant jocul și să continuăm să jucăm împreună cu comunitatea noastră.”

Cele patru personaje principale jucabile în “Suicide Squad: Kill the Justice League” includ:

  1. Harley Quinn, cunoscută anterior ca Dr. Harleen Quinzel, este unica Prințesă a Criminalității și cea mai acrobatică din echipă datorită mecanicii sale de grapple, care îi permite să se legene prin oraș, mulțumită echipamentului pe care l-a furat de la Batman. Harley Quinn este dublată de Tara Strong.
  2. Deadshot, cunoscut și ca Floyd Lawton, este unul dintre cei mai letali lunetiști din Universul DC și poate plana și trage cu luneta de aproape oriunde pe câmpul de luptă cu ajutorul jetpack-ului său, și poate folosi și tunurile de la încheietură. Deadshot este dublat de Bumper Robinson.
  3. Captain Boomerang, cunoscut și ca Digger Harkness, este un asasin australian cu un talent deosebit pentru arma sa cu același nume și folosește un Speed Force Gauntlet furat pentru a se teleporta în și în afara combaterii la distanțe mici. Captain Boomerang este dublat de Daniel Lapaine.
  4. King Shark, cunoscut și ca Nanaue, este un rechin umanoid semizeu care lovește puternic și se folosește abilitatea de sărituri pentru a sari peste clădiri și a elimina hoarde de inamici. King Shark este dublat de Nuufolau Joel Seanoa, cunoscut după numele său din wrestling All-Elite Wrestling (AEW), Samoa Joe.

Fiecare membru al Suicide Squad are propriul set de mișcări unice, echipat cu abilități de traversare îmbunătățite, împreună cu o varietate de arme de personalizat și abilități de stăpânit. Un sistem profund de progresie a personajelor permite crearea de loadout-uri personalizate prin arme, echipament și upgrade-uri de abilități pentru o personalizare maximă.

“Suicide Squad: Kill the Justice League are loc într-un vast oraș deschis Metropolis, compus din districte care solicită diferite tipuri de joc, în funcție de misiune sau activitate, prezentând în același timp repere iconice ale DC, cum ar fi Daily Planet, LexCorp, Hall of Justice și altele.

Ediția Deluxe a jocului Suicide Squad: Kill the Justice League (99,99 dolari preț recomandat) este disponibilă acum pentru PS5, Xbox Series X|S și PC (Steam) și include acces la joc începând de astăzi, împreună cu patru ținute clasice, patru ținute Justice League, trei arme notorii Black Mask, patru păpuși de aur ale Squad, patru mostre de culoare No Shade pentru ținute și un jeton pentru un battle pass cosmetic, disponibil doar după lansare. Jocul oferă și elemente cosmetice disponibile pentru achiziționare în joc pentru a personaliza personajele jucabile, însă toate elementele achiziționabile sunt complet opționale și nu afectează jocul în niciun fel.

După lansare, Suicide Squad: Kill the Justice League va oferi conținut sezonier post-lansare pentru a extinde experiența cu noi personaje jucabile, misiuni, echipamente, arme, evenimente în joc și altele, pe care posesorii le vor putea bucura fără costuri suplimentare. Pentru a menține aventura în viață după campania principală, fiecare sezon va avea un tematică diferită bazată pe un personaj DC și va încorpora realități alternative create de Brainiac cunoscute sub numele de Elseworlds. Începând cu martie 2024, Sezonul 1 va aduce sosirea lui The Joker sub forma unei abordări Elseworlds a iconului Super-Villain DC. Echipat cu o umbrelă propulsată cu rachete pentru a se lansa frenetic prin aer și a surfa pe acoperișurile orașului, această versiune alternativă a lui The Joker va fi înarmată cu abilități de luptă, traversare și armament unice pentru a se alătura luptei. Pentru o prezentare a conținutului sezonier viitor, consultați Harta Sezonului 1 a jocului Suicide Squad: Kill the Justice League. Mai târziu în acest an, Rocksteady va adăuga și un mod poveste offline la joc, oferind jucătorilor opțiunea de a experimenta campania principală fără o conexiune la internet.

Pentru a afla mai multe despre Suicide Squad: Kill the Justice League, vizitați SuicideSquadGame.com.

Pentru a afla cum Amanda Waller a recrutat membrii Suicide Squad pentru această misiune periculoasă, consultați Suicide Squad: Kill Arkham Asylum, seria oficială de benzi desenate prequel pentru joc. Disponibilă pentru precomandă acum și la vânzare în magazinele de benzi desenate și pe platformele online participante începând cu 6 februarie 2024, fiecare versiune tipărită a seriei lunare de cinci numere include un cod gratuit care poate fi folosit pentru a obține un obiect digital în joc. Pentru mai multe informații despre Suicide Squad: Kill Arkham Asylum, consultați previzualizarea primului număr pe site-ul oficial DC. Abonații plătitori la nivelul Annual și Ultra ai serviciului de abonament digital DC UNIVERSE INFINITE (DCUI) sunt, de asemenea, eligibili să primească un cod gratuit cu fiecare exemplar digital al seriei; pentru mai multe informații despre DCUI, vizitați site-ul www.dcuniverseinfinte.com. DCUI nu este disponibil în toate țările și nu este destinat copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.