Yellowstone, drama ecranizată de Taylor Sheridan, alături de câștigătorul premiului Oscar® Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes, Kelly Reilly și Cole Hauser în rolurile principale, a fost una dintre cele mai discutate producții TV de când a ajuns pentru prima dată pe ecrane în 2018. Serialul urmărește povestea familiei Dutton și a relațiilor complexe dintre membrii ei, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Printre alianțe schimbătoare, crime nerezolvate, răni deschise și respect câștigat cu greu, povestea de dragoste modernă dintre Beth Dutton (Kelly Reilly) și Rip (Cole Hauser) iese mereu în evidență ca una dintre cele mai tenace și captivante ale serialului.

Anul acesta, petreceți Ziua Îndrăgostiților cu SkyShowtime și cuplul iconic din serialul Yellowstone. 

Seria completă Yellowstone este disponibilă pentru binge watching, ținând fanii aproape de drama familiei Dutton, care se desfășoară pe măsură ce aspirațiile politice și parteneriatele externe le amenință viitorul. Colecția completă a universului Yellowstone, realizat de Taylor Sheridan, este disponibilă pentru streaming exclusiv pe SkyShowtime și include: 1883, 1923 și Yellowstone.

Din seriile anterioare, fanii se pot bucura de povestea originii familiei Dutton 1883, care urmărește familia în timp ce se îmbarcă într-o călătorie spre Vest prin Marile Câmpii. În 1923 joacă Harrison Ford, nominalizat la Oscar, și Helen Mirren, câștigătoare a premiului Oscar, serialul introducând o nouă generație a familiei Dutton în timp ce explorează începutul secolului al XX-lea, când pandemiile, seceta istorică și sfârșitul Prohibiției afectează vestul montan, locul pe care familia Duttonul îl numește ”acasă”. 

Top 5 momente și citate ale romantismului lui Beth și Rip de-a lungul sezoanelor:

  1. Prima întâlnire dintre Beth și Rip a constat în urmărirea lupilor devorând un elan în timp ce beau bere în camioneta lui Rip.

  2. Relația lor se intensifică și tensiunile cresc pe măsură ce Rip o salvează de o gașcă de trăgătorii mascați care intră în biroul ei. Atacul a fost organizat de inamicul familiei Dutton, Malcolm Beck, iar Beth aproape își pierde viața înainte ca Rip să ajungă la fața locului.

  3. Povestea lor de dragoste continuă cu Beth cerându-i mâna lui Rip pe veranda lor cu un inel:
    “Înseamnă că mă ai, că sunt a ta. Înseamnă „vino să trăiești împreună cu mine”. Îți cer doar să trăiești mai mult decât mine, ca să nu trebuiască să trăiesc nicio zi fără tine.”–  Beth “Pot să încerc să fac asta.” – Rip

  4. Rip o duce pe Beth pe o pajiște care devine locul lor special: “Am găsit locul ăsta acum un an, când ai spus că vrei să te măriți într-un loc unde să nu existe amintiri, până ni le facem noi”. – Rip “Aș putea face asta. Aș putea trăi aici. Aș putea să nu mai văd pe nimeni toată viața, cu excepția ta.” – Beth
  5. Nunta lor include orice altceva, mai puțin elemente tradiționale ale unei nunți: jurăminte alături de un preot răpit și inelul mamei lui Rip pe care l-a recuperat din mormântul ei pentru ceremonie: “A fost inelul mamei mele. Nu aveam mare lucru, Beth, eram săraci, dar… E al tău. Și eu sunt.” – Rip

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web:www.skyshowtime.com. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.