TEKKEN 8 vândut peste 2 milioane de copii

Un nou record pentru franciza TEKKEN

0
344
Ascultă acest articol


Bandai Namco Europa a anunțat astăzi, 26.02.2024, că noul lor joc TEKKEN 8 a trecut pragul de 1 milion de vânzări în primele 24 de ore și pragul de 2 milioane în prima sa lună. Astfel, supportul pentru vestitul joc de lupte va continua prin adiții, evenimente de eSports, muzică și anunțuri privind licențierea francizei.

Următorul pas în evoluția de eSports TEKKEN, TEKKEN WORLD TOUR 2024, începe pe 13.04.2024. Jucătorii din toată lumea vor putea participa în diferitele evenimente pe timpul campionatului pentru a câștiga puncte și pentru a urca în clasament. Cei mai buni jucători vor avea șansa să se califice în finalele campionatului și să câștige titlul de cel mai bun jucător de TEKKEN 8 la nivel mondial.

Magazinul Tekken va fi adăugat în curând în joc prin update-urile planificate. Magazinul din joc va oferi obiecte cosmetice pentru jucători, ca aceștia să își personalizeze personajele precum: costume din jocurile anterioare, schimbări de înfățișare pentru avataruri și obiecte licențiate de la colaboratorii TEKKEN.

Recordul jocului precedent este de 11.8 milioane, însă vânzările din prima luna a jocului curent au depășit recordul pentru aceeași perioadă deținut de TEKKEN 7 cu mult.

Tekken 8 este disponibil din 26.01.2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.