Ascultă acest articol


Jocul de mobile al celor de la 2K, care este gratis, permite jucătorilor să sincronizeze progresul între console și telefon pentru ca aceștia să se bucure oriunde și oricând de echipa lor preferată MyTEAM.

NBA 2K24: MyTEAM, jocul de cartonașe gratis al celor de la 2K este disponibil acum pe IOS și Android la nivel mondial. În cadrul aplicației jucătorii pot să creeze echipa de vis de baschetbaliști NBA, să joace pe teren în moduri single și multiplayer, să câștige XP, să obțină premii și să completeze agendele Sezonului pentru a da doar câteva exemple. Progresul poate fi sincronizat oricând între dispozitivul mobil și console sau vice-versa.

NBA 2K24: MyTEAM aduce toate funcțiile preferate ale jucătorilor de consolă pe IOS și Android, precum:

  • Modurile MyTeam – cu acest joc mobil, jucătorii pot să creeze și să modifice echipele preferate MyTEAMS oriunde și oricând. Pot să construiască meticulos o echipă de top din orice perioadă de timp în modurile single player sau pot să își testeze abilitățile împotriva altor jucători în modurile multiplayer. Participă în provocări noilor moduri de joc precum: Salary Cap, Triple Threat, Domination, Clutch Time sau Unlimited.
  • Joacă oriunde  – NBA 2K24: MyTEAM oferă cele mai bune grafici și performanță posibile pe dispozitivele mobile. Jucătorii își pot personaliza setările de control ale dispozitivului de pe care joacă sau pot conecta un controller PlayStation DualSense, controller wireless Xbox sau orice alt controller compatibil.
  • Câștigă experiență oricând – mai multe oportunități de a câștiga XP. Sistemul de experiență a fost refăcut în NBA 2K24: MyTEAM iar orice meci terminat va ajuta jucătorul să crească în nivel pe timpul Sezonului, indiferent de rezultatul meciului.
  • Nu rata nici un pachet – Jucătorii pot obține premii și cei mai noi baschetbaliști indiferent de momentul zilei.
  • Sincronizează progresul făcut îpe consolă sau joacă doar pe mobil – noul sistem permite jucătorilor să sincronizeze progresul din Sezon și MyTEAMS între dispozitivul mobil și consolă din meniul din contul de Xbox sau PlayStation.

NBA 2K24: MyTEAM este dezvoltat de Visual Concepts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.