Ascultă acest articol


Primăvara înflorește cu magie și distracție la Disney Channel și Disney Junior! Luna martie aduce povești pline de aventură, personaje îndrăgite și momente memorabile pentru toată familia. Suntem încântați să-ți dezvăluim noua producție „Hailey se ocupă” și noi episoade din „Păienjenelul Marvel Și Prietenii Lui Uimitori”.

DISNEY CHANNEL

HAILEY SE OCUPĂ! – PREMIERĂ

Serialul „Hailey se ocupă!” urmărește povestea lui Hailey Banks, o adolescentă căreia nu îi place să iși  asume riscuri, dar se dovedește creativă atunci când trebuie să bifeze o listă întreagă de sarcini complicate pentru a salva lumea. Fie că se înscrie la fiecare cursă de la târgul județean, cântă într-un musical, se reunește cu un duet de cântăreți sau se confruntă cu sentimentele ei tot mai mari și complicate față de cel mai bun prieten al ei, Scott, Hailey întâmpină mereu noi provocări, precum și oportunități de a-și învinge temerile.

Din 4 martie, de luni până vineri, la 16:25

ANTIEROII DIN VALLEY VIEW – SEZONUL 2

După ce l-au învins pe Onyx, liderul antieroilor, Amy, și familia ei se întorc la viețile lor sub acoperire din Valley View. Familia Madden trebuie să treacă peste noi provocări pentru a-și proteja secretul. Pe măsură ce se fac descoperiri interesante, apar secrete de familie și sentimente neașteptate… Totul în timp ce o răufăcătoare adolescentă puternică se pregătește să se răzbune pe familie.

Din 4 martie, de luni până vineri, la 20:25

PUTEREA FETELOR – BLOC DE PROGRAME

De Ziua Internațională a Femeii, veniți alături de Disney Channel să sărbătorim puterea fetelor alături de optimista Molly McGee, curajoasa Marinette și inventiva Hailey!

Vineri, 8 martie, de la 14:25

FAMILIA GREEN LA ORAȘ – SEZONUL 4 

Cricket Green se mută la oraș! Împreună cu sora sa mai mare, Tilly, tatăl Bill și apriga bunică Alice, el trebuie să se obișnuiască cu viața într-un oraș mare. Curiozitatea și entuziasmul lui Cricket vor da naștere unor aventuri extraordinare pentru el și pentru familia lui, scoasă din mediul ei firesc. Nu există zi plictisitoare pentru această familie mică ce are parte de aventuri mari indiferent de locul în care se află !

Din 18 martie, de luni până vineri, la 18:25

DISNEY JUNIOR

PETRECEREA NON-STOP – BLOC DE PROGRAME

O mulțime de prieteni, chef de dansat și cântat și numeroase surprize și jocuri – acestea sunt ingredientele perfecte ale dimineților de weekend de petrecere la Disney Junior, alături de eroii tăi preferați!

Din 2 martie, sâmbătă și duminică, de la 9:30

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI – EPISOADE NOI

Vino alături de Disney Junior în perioada 2 martie – 10 martie pentru a te distra alături de cel mai bun grup de prieteni în noile aventuri ale lui Mickey Mouse!

Din 2 martie, sâmbătă și duminică, de la 14:00

KIYA ȘI MAEȘTRII KIMOJA – EPISOADE NOI

Kiya și Maeștrii Kimoja prezintă aventurile pline de acțiune ale Kiyey, iubitoare de dansuri și arte marțiale, și ale prietenilor ei, Motsie și Jay. Ei sunt supereroi în orașul Kimoja, de inspirație sud-africană. Datorită puterilor lor alimentate de cristale, ei redau bucuria și armonia în comunitatea lor.

Din 11 martie, de luni până vineri, la 17:00

SĂRBĂTORAREA PRIMĂVERII – BLOC DE PROGRAME

Este timpul să celebrăm sosirea primăverii! A revenit sezonul în care Soarele începe să strălucească, iar pe Disney Junior avem o mulțime de planuri. Această săptămână pe Disney Junior este specială și plină de activități: grătare, cele mai delicioase picnicuri și cele mai incredibile aventuri în aer liber. Veniți să vă distrați în săptămâna 18 și 22 martie cu Mickey Mouse: Casa Distracției și Alice în Cofetăria Minunilor și încercați idei noi despre ce puteți face în această primăvară.

Din 18 martie până pe 22 martie, de la 12:00

ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR – EPISOADE NOI

Avem o surpriză! Alice și prăjiturile ei pline de magie revin în noi episoade! Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a străbunicii sale, ea devine responsabilă de cofetăria din Țara Minunilor și descoperă magia mâncării și capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună.

Din 23 martie, sâmbătă și duminică, la 12:30

PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI – EPISOADE NOI

Păienjenel, eroul preferat al copiilor, face echipă cu Fantoma Păianjen (Gwen Stacey) și Miles Morales ca să formeze Echipa Păienjenel. Dacă Păienjenel e într-o situație lipicioasă și are nevoie de încă un super erou, fiți siguri că un prieten din Răzbunătorii îi vor sări în ajutor. Fie că e doar Echipa Păienjenel sau că vine un Răzbunător ca să îi ajute, acești super eroi vor lucra împreună ca să salveze ziua!

Din 25 martie, de luni până vineri, la 15:30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.