Jocuri noi anunțate la prezentarea partenerilor Xbox din Martie 2024

Jocuri noi pentru fanii consolei celor de la Microsoft

0
373
Ascultă acest articol


Xbox tocmai a avut evenimentul partenerilor în cadru căruia ne-au prezentat jocurile ce vor fi lansate pe Xbox Series X și S, PC Gamepass și Gamepass. Printe titlurile pe care le-au prezentat se află și versiunea de Xbox Series X al faimosului MMORPG Final Fantasy XIV Online și o continuare a unui joc controversat.

Pentru toți cei care nu au apucat să vadă prezentarea în direct, cât și pentru cei care nu au timpul necesar să o urmărească pe youtube, MovieNews.ro va face un rezumat al tuturor jocurilor prezentate:

  • S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone – 06.03.2024

Legendarele jocuri inspirate din Roadside Picnic de Arkadi și Boris Strugațki sunt disponibile de astăzi (06.03.2024) pe Xbox One, Xbox Series X și S. Pachetul de jocuri conține întreaga trilogie: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Cherobyl, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky și S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat.

  • Final Fantasy XIV Online – 19.04.2024

Square Enix a anunțat data de lansare a MMORPG-ului bazat pe una din cele mai de succes francize a lor: Final Fantasy XIV Online. Ediția de începător al jocului va fi disponibilă din 21.03.2024 până pe 19.04.2024 pentru abonații serviciului Gamepass, iar fanii jocului pot participa în Open Beta-ul pentru consola celor de la Microsoft începând de astăzi (06.03.2024).

  • Tales of Kenzera: ZAU – 23.04.2024

Jocul de la EA Originals și Surgent Studios are un nou trailer narat de către personajul principal, Zau, care este interpretat de Abubakar Salim (Bayek din Assassin’s Creed Origins). Trailer-ul ne arată mai mult din lumea interesantă și colorată a celor de la Surgent Studios.

  • Frostpunk 2 – 24.07.2024

Continuarea jocului de strategie din 2018 al 11-Bit Studios are loc la 30 de ani după viscolul ce a transformat Pământul într-o tundră. Acesta va fi lansat pe 24.07.2024 pe PC Gamepass și Windows.

  • Kunitsu-Gami: Path of the Goddess – 2024

Capcom ne-a oferit mai multe detalii cu privire la noul lor joc Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, ce va fi disponibil pe Gamepass în ziua lansării.

  • Unknown 9: Awakening – Vara 2024

Unknown 9 revine după o pauză de 2 ani cu un titlu nou și un trailer pe măsura, cu Anya Chalotra (serialul The Witcher) în rolul personajului principal.

  • The Alters – 2024

Studioul 11-Bit ne-a oferit mai multe detalii despre noul lor joc, The Alters. Jocul îl are ca personaj principal pe Jon Dolski, un astronat ce crează clone cu diferite versiuni ale sale pentru a scăpa de planeta periculoasă pe care se află. Jocul este un mix al genurilor de adventure, survival și base-building.

  • Monster Jam Showdown – 2024

Fanii monster-truck vor putea să participe în curse cu camioanele preferate, precum Megalodon, El Toro Loco sau Grave Digger în acest joc arcade ce va fi lansat în 2024.

  • The Sinking City 2 – 2025

Frogware revine cu continuarea renumitului lor joc în 2025. În The Sinking City 2 vom intra în rolul unui personaj nou care va investiga misterele orașului Arkham.

  • Sleigh of Hand – 2025

Proiectul Smoke al celor de la RiffRaff Games a fost prezentat oficial publicului sub numele de Sleigh of Hand, un joc  stealh în 3rd person în care vom juca cu o vrăjitoare ce încearcă să se infiltreze în fostul sabat cu ajutorul unui pachet de cărți blestemate.

  • Persona 3 Reload Expansion Pass

SEGA și ATLUS ne aduc completarea la Persona 3 Reload cu Expansion Pass-ul, ce ne va încânta cu muzica din jocurile Persona 4 și Persona 5, costume noi și Episode Aigis – The Answer (epilogul jocului).

  • Creatures of Ava

O aventură nouă de la Studioul Inverge, ce ne oferă șansa să ne împrietenim și să îmblânzim creaturile de pe planeta Ava. Rolul nostru va fi să le călăuzim prin diferite ecosisteme în speranța combaterii unei infecții mortale.

  • First Berserker: Khazan

Jocul este bazat pe universul DNF (Dungeon & Fighter), iar personajul principal este Khazan, ce a jurat răzbunare împotriva celor care l-au trădat. Jocul este dezvoltat de către Neople și distribuit de Nexon.

  • ROBLOX Griefville: Survive the Nightmare x Chucky colaborare

O nouă experiență Roblox a fost dezvăluită, Griefville: Survive the Nightmare! ce este o colaborare între RocketRide Games și Universal Products & Experiences. Acest joc nou din Roblox este inspirat din filmele clasice de groază ale anilor ‘80 și ‘90, iar jucătorii vor fi vânați de către vestita păpușă Chucky. Acesta este disponibil de astăzi, 06.03.2024.

Înregistrarea poate fi văzută aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.