Capcom prezintă detalii noi despe Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Noul titlu de la Capcom arată a Onimusha combinat cu Brütal Legend

0
222
Ascultă acest articol


La prezentarea Partenerilor de ieri (06.03.2024) a celor de la Xbox, Capcom ne-a arătat un trailer nou pentru Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Acest nou joc ne va testa abilitățile de luptă și strategie împotriva monștrilor, cunoscuți sub numele de Seethe, ce asediază idilicul sat inspirat din cultura japoneză.

În Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, jucătorul va controla pe Soh al cărui rol este de a proteja sătenii alâturi de Preoteasa Muntelui Kafuku, Yoshiro. Cei doi vor purifica corupția ce infiltrează realitatea lor printr-o combinație a abilităților de strategie și cele de luptă. Pe timp de zi, Soh trebuie să salveze sătenii și să le atribuie roluri pentru apărarea satelor sau repararea fortificațiilor. Noaptea, Soh împreună cu sătenii se vor lupta cu creaturile ce ies din porțile Torii corupte și o vor proteja pe Yoshiro în timpul ritualului de purificare.

Cu fiecare sat eliberat, Soh va recupera măști sacre, ce îi vor da lui și sătenilor abilități noi. Ca de exemplu, acestea pot oferi avantaje pentru luptele corp-la-copr sau puterii de vindecare, iar fiecare sătean va avea o altă afinitate ce trebuie luată în considerare la atribuirea acestor puteri.

Stilul de lupta a lui Soh, împreună cu ritualul lui Yoshiro, sunt inspirate din religia Shinto a Japoniei și par a fi dansuri. Acestea poartă denumirea de Kagura în joc.

Jocul va fi lansat în 2024 pe Xbox Series X|S (unde va fi disponibil și pe Gamepass), PlayStation 5 și PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.