“Thank You, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi ” va avea premiera pe 26 aprilie în România doar pe Disney+

0
488
Ascultă acest articol


Disney+ a făcut publice trailerul și posterul pentru “Thank You, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi ” ce va avea premiera pe 26 aprilie în România doar pe Disney+. Documentarul în patru părți prezintă trecutul epic și viitorul incert al uneia dintre cele mai cunoscute trupe din lume și a celui care a stat în fruntea acesteia, Jon Bon Jovi. O călătorie de 40 de ani de adorație rock and roll care a fost pe punctul de a se prăbuși din cauza unei accidentări vocale.

Echipa de producție se alătură celebrei trupe în februarie 2022, prezentând în timp real peripețiile prin care trec pe măsură ce încearca să-și contureze viitorul. Pe cât de captivantă este povestea unui artist precum Jon Bon Jovi, pe atât de rar se întâmplă ca o legendă ca el să lase camerele de filmare să îi expună public momentele vulnerabile.

40 de ani de imagini din arhiva personală, demo-uri nepublicate de la începuturile lor, versuri originale și fotografii inedite, care prezintă întregul parcurs: de la cluburile din Jersey Shore la cele mai mari scene din lume. Seria retrăiește triumfurile și eșecurile, așadar, cele mai mari hituri, cele mai mari dezamăgiri și momentele publice de cumpănă.

“Thank You, Goodnight: Povestea lui Bon Jovi ” este regizat și produs de Gotham Chopra, câștigător a numeroase premii Emmy® (“Kobe Bryant’s Muse”, “Man in the Arena”, “Tom vs. Time”). Filmul este, de asemenea, produs executiv de Giselle Parets și Ameeth Sankaran pentru ROS, și este produs și editat de Alex Trudeau Viriato, care a jucat un rol critic și creativ în conturarea serialului.

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.