ViewSonic lansează XG272-2K-OLED, un monitor destinat pasionaților de gaming

0
185
Ascultă acest articol


ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, prezintă primul său monitor OLED pentru gaming, modelul XG272-2K-OLED. Proiectat pentru jucătorii care caută o experiență imersivă, panoul OLED al acestui monitor de 27 de inci oferă culori excepțional de vii și contrast puternic. Cu certificarea Blur Busters, monitorul îmbină refresh rate-ul rapid 240Hz și timpul de răspuns al pixelilor de până la 0,01ms pentru a asigura imagini clare și un gameplay ultra-receptiv în sesiunile intensive de gaming. Designul elegant și ergonomic al monitorului sporește estetica oricărei configurații de gaming datorită finisajului alb și contururile fine.

„ViewSonic recunoaște interesul în creștere al jucătorilor pentru ecranele OLED, datorită performanței superioare a culorilor și a timpului de răspuns mai rapid”, a declarat Oscar Lin, director general al Unității de business pentru monitoarele ViewSonic. „Odată cu lansarea modelului XG272-2K-OLED, oferim gamerilor imagini impecabile și viteză, datorită tehnologiei OLED, și asigurăm o claritate excepțională cu ajutorul certificării Blur Busters . Ne angajăm să oferim produse inovatoare și de înaltă calitate, care să depășească așteptările comunității noastre de jucători.”

Acuratețea culorilor întâlnește timpul rapid de răspuns

Utilizând tehnologia panoului OLED, XG272-2K-OLED oferă o acuratețe excepțională a culorilor, o luminozitate crescută și un raport de contrast superior, aducând jocurile video la viață cu imagini vii și unghiuri largi de vizualizare. Adoptarea display-ului OLED nu numai că îmbogățește experiența vizuală, dar oferă și un timp de răspuns al pixelilor de până la 0,01ms, care le permite utilizatorilor să reacționeze rapid și să obțină avantajul competitiv.

XG272-2K-OLED este certificat Blur Busters, și beneficiază de refresh rate de 240 Hz, de suport pentru AMD FreeSync Premium și compatibilitate cu NVIDIA G-Sync. Acestea se îmbină pentru a minimiza eficient efectele de estompare a imaginii, ghosting-ul, tearing-ul și stuttering-ul. Mix-ul de performanță de top cu afișajul superior asigură un gaming neîntrerupt, clar și cu o latenta scăzută.

Design remarcabil

Monitorul XG272-2K-OLED îmbină stilul, funcționalitatea și versatilitatea în designul său. Finisajul alb al monitorului este completat de iluminarea RGB custom, care crează o atmosferă captivantă perfectă pentru gaming. Ergonomia este centrală în designul monitorului, suportul fiind ajustabil pe înălțime și oferă opțiunea de a înclina și a roti ecranul pentru o experiență confortabilă în timpul sesiunilor lungi de gaming.

În plus, numeroasele porturi de conectivitate (HDMI 2.1, DisplayPort 1.4, USB-C cu încărcare de 15W, USB-A și USB-B)  permit o tranziție fără probleme între diferitele dispozitive de gaming.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.