Detalii noi despre TopSpin 2k25 au fost dezvăluite

MyCAREER, 2K Tour, World Tour, MyPLAYERS și TopSpin Academy

0
259
Ascultă acest articol


Astăzi, 2K a dezvăluit mai multe imagini de joc și detalii care evidențiază diferitele moduri de joc și opțiuni de personalizare din TopSpin 2K25.

În cel mai recent Raport de pe terenul central al TopSpin 2K25: Meet the Modes, dezvoltatorii Remi Ercolani (director) și Jesse Scott (designer) îi conduc pe spectatori prin joc, începând cu TopSpin Academy unde jucătorii pot stăpâni mecanismele de bază ale titlului. Ghidați de vocea lui John McEnroe, o emblemă a tenisului, Academia TopSpin îi formează pe jucători prin lecții de bază care demonstrează noțiuni fundamentale precum poziționarea, sincronizarea și selecția loviturilor, urmate de lecții avansate care predau tehnici precum serviciul puternic, loviturile lob și altele. Academia îi mai învați și  lecții de stil de joc, care prezintă punctele forté și punctele slabe ale diferitelor stiluri pe care jucătorii pot alege să le aplice atunci când își construiesc MyPLAYER-ul personalizat.

Jucătorii pot apoi să sară în meciuri de Exhibition. Meciurile de Exhibition offline includ meciuri de simplu sau de dublu pentru un singur jucător și un partener AI, precum și meciuri de simplu sau de dublu locale multiplayer cu alți jucători, până la un maxim de patru persoane. Meciurile bazate pe îndemânare și clasament vor fi disponibile în momentul lansării.

Pentru jucătorii care și-au dezvoltat abilitățile în TopSpin Academy și au exersat în meciurile de Exhibition, jocul le oferă 3 moduri de dezvoltare continuă: 2K Tour, MyCAREER și World Tour. În 2K Tour, jucătorii selectează unul dintre profesioniștii licențiați și merg online pentru a provoca un alt jucător. În fiecare zi anumite obiective oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga puncte și de a urca în clasamentul 2K Tour.

MyCAREER le oferă jucătorilor posibilitatea de a-și crea propriul MyPLAYER personalizat și de a urca în clasamentul Turneului masculin sau feminin, participând la o serie de evenimente mici și mari, inclusiv la toate cele patru turnee Grand Slam, pentru a câștiga locul 1 în clasamentul mondial. Încorporând o mare varietate de coafuri, tipuri de corp, proteze, îmbrăcăminte, animații și opțiuni de stil de joc, MyPLAYERs oferă jucătorilor posibilitatea de a-și personaliza cu adevărat aspectul și experiența. Pe lângă personalizarea MyPLAYER-ului lor și demonstrarea abilităților, jucătorii vor trebui, de asemenea, să se implice în gestionarea  sportivilor în MYCAREER, unde vor învăța toate trucurile unui manager bun.

După construirea unui MyPLAYER în MyCAREER, World Tour este testul suprem. În World Tour, jucătorii își duc MyPLAYER-ul personalizat online pentru a-i provoca pe alții. Câștigând meciuri și turnee, jucătorii câștigă puncte de turneu, urcă în clasamentul global și își revendică gloria. Jucând și câștigând meciuri și turnee în orice mod de joc, jucătorii câștigă XP și VC. XP poate fi folosit pentru a îmbunătăți atributele MyPLAYER și pentru a debloca antrenori și accesorii care să definească stilul de joc, în timp ce VC poate fi folosit pentru a redistribui punctele de atribute MyPLAYER, pentru a angaja antrenori, pentru a cumpăra accesorii, animații și îmbrăcăminte pentru personalizarea MyPLAYER-ilor.

TopSpin 2K25 Deluxe Edition și Grand Slam Edition vor fi disponibile pe 23 aprilie 2024 – și vor oferi acces cu până la trei zile înainte de edițiile Standard și Cross-Gen! TopSpin 2K25 Standard și CrossGen Editions vor fi disponibile vineri, 26 aprilie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.