Noul Razer Viper V3 Pro revoluționează performanța în esports

Proiectat în colaborare cu profesioniști esports, Viper V3 Pro ridică standardele de performanță al mouse-urilor wireless simetrice pentru esports, oferind un design ultra-ușor și tehnologie de ultimă generație

0
230
Ascultă acest articol


Razer™, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri, dezvăluie astăzi un produs revoluționar în industria de esports – Razer Viper V3 Pro.  Realizat în colaborare cu cei mai buni jucatori din esports, inclusiv zekken, campion și MVP al VALORANT Champions Tour Masters Madrid, acest mouse a fost testat în cele mai exigente condiții de joc.

Viper V3 Pro mi-a transformat gameplay-ul” a spus Zachary „zekken” Patrone, jucător profesionist VALORANT pentru Sentinels. „Noul design super ușor îmi oferă un avantaj care pare aproape neechitabil. Este un factor decisiv pentru profesioniștii din esport.”

Reproiectat din interior spre exterior pentru a oferi performanțe superioare mulțumită construcției ultra-ușoare, Viper V3 Pro este disponibil în edițiile Black și White, așa că se integrează perfect în orice configurație de gaming.

Proiectat pentru Pro Performance 

Nucleul lui Viper V3 Pro este senzorul optic Razer™ Focus Pro 35K Gen-2, care oferă cea mai bună precizie, cu o acuratețe a rezoluției de 99,8%. Jucătorii pot ajusta sensibilitatea cu o precizie de 1-DPI și o pot aduce la nivelul de sensibilitate cu care erau obișnuiți pe mouse-ul anterior.

Împreună cu dongle-ul Razer HyperPolling Wireless care combină tehnologiile avansate ale Razer – Razer HyperSpeed Wireless și Razer HyperPolling Technology, acest mouse de gaming pentru esports acceptă un polling rate wireless real de până la 8000 Hz, asigurând cel mai bun timp de răspuns cu latență ultra-redusă și o performanță impecabilă. Astfel, jucătorii pot fi siguri că fiecare mișcare și click vor fi perfect sincronizate cu acțiunile de pe ecran, chiar și în cele mai exigente condiții de joc.

Validat de profesioniștii esport în competiții reale

Cântărind doar 54g, Viper V3 Pro a fost reproiectat pe baza feedback-ului detaliat din partea jucătorilor profesioniști. Începând din octombrie 2023, prototipul a fost testat riguros de peste 45 de jucători profesioniști în cadrul a 5 turnee majore, pentru ca astăzi să fie pregătit pentru cele mai dificile medii competitive. Îmbunătățirile remarcabile includ piciorușe mai mari, un finish neted și un buton DPI plasat strategic pe partea inferioară, împreună cu butoane laterale separate care previn click-urile greșite și îmbunătățesc experiența de joc.

„Inovația constantă este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Razer, mai ales în arena esports” a declarat Jeffrey Chau, Razer’s Director of Global Esports. „Viper V3 Pro s-a născut din insight-urile valoroase ale profesioniștilor de elită din echipa Razer. Cu forma sa revoluționară, construcția ușoară și tehnologia noastră avansată, este proiectat pentru a oferi cea mai bună precizie și viteză, permițând jucătorilor să își depășească performanțele și să își atingă întregul potențial.

Fiabilitate și performanța susținută

În 2023, Razer a stabilit un nou standard în industrie cu primul polling rate wireless de 8000 Hz din lume, prezentând cea mai mică latență de click wireless, de 0.461ms. Feature-ul “auto-change polling rate” ajustează automat rata de sondare în timpul jocului pentru a minimiza impactul asupra duratei de viață a bateriei fără a sacrifica experiența de joc, permițând până la 95 de ore de joc neîntrerupt. În plus, Razer™ Optical Mouse Switches Gen-3 oferă o durată de viață de 90 de milioane de click-uri, asigurând viteză ridicată în timp ce elimină orice probleme legate de dublu-click și debounce delay.

În conformitate cu angajamentul Razer față de sustenabilitate, Razer Viper V3 Pro este primul periferic PC din portofoliul său care încorporează plastic reciclat post-consum (PCR), având partea superioară formată din 85% PCR. Razer a reușit să depășească limitele convenționale privind greutatea asociată plasticelor PCR, rezultând într-o reducere semnificativă a impactului asupra mediului. Această inovație se aliniază angajamentului Razer de a oferi performanță ridicată fără a compromite impactul asupra mediului, menținând designul ușor și durabilitatea pentru care seria Viper este cunoscută în lumea esports.

În plus, Razer elimină plasticul din ambalaj și optimizează dimensiunea ambalajelor cu designuri minimaliste, folosind hârtie certificată FSC și cerneală pe bază de soia pentru a minimiza continuu amprenta asupra mediului. Sprijinit de o comunitate de jucători preocupată de un viitor mai sustenabil, Razer încurajează gamerii să se implice în proces.

Pentru mai multe informații despre Razer Viper V3 Pro, accesează Razer.com.

PREȚ & DISPONIBILITATE

Razer Viper V3 Pro
Disponibil în edițiile Black sau White.
899 RON/€179.99 PRP
Razer.com, magazinele Razer & distribuitorii autorizați – Disponibil începând cu 23 aprilie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.