Ascultă acest articol


Sonos (Nasdaq: SONO) a anunțat cea mai complexă reproiectare a aplicației de până acum, creând o experiență de streaming fără precedent care le permite ascultătorilor să își organizeze playlisturile, posturile de radio și albumele preferate, alături de multe alte tipuri de conținut ce poate fi accesat din peste 100 de servicii de streaming, totul pe un singur ecran Home personalizabil. Noul ecran de pornire oferă acces mai rapid la comenzile sistemului Sonos cu o singură glisare ușoară în sus, făcând navigarea de la un tab la altul să fie de domeniul trecutului. În calitatea sa de lider în domeniul experiențelor de audiție care are ca scop construirea unui mod mai bun de a asculta, Sonos a reproiectat în mod specific aplicația pe o platformă software modernă, pentru o experiență mai ușoră, mai rapidă și mai bună, care poate susține implementarea mai rapidă de inovații. Aplicația reimaginată este compatibilă cu toate produsele Sonos existente care funcționează pe versiunea S2 a actualei Sonos app și va fi disponibilă la nivel global prin intermediul unei actualizări de software și printr-o aplicație web complet nouă, începând din data de 7 mai 2024.

„Am prezentat lumii experiența de audiție multi-room în urmă cu peste 20 de ani și ne mândrim cu faptul că suntem prezenți în peste 15 milioane de case în prezent. Deoarece ne dorim mereu să inovăm și suntem atenți la feedback-ul clienților noștri pasionați, am simțit că acum este momentul să reimaginăm experiența în aplicația noastră”, a declarat Patrick Spence, CEO Sonos. „După dezvoltarea și testarea sa amănunțite, suntem încrezători că această aplicație reproiectată este mai ușor de folosit, mai rapidă și mai bună. Aceasta ridică încă o dată standardele în ceea ce privește experiența de audiție a muzicii acasă și reafirmă abilitatea noastră de a ne extinde către noi categorii și experiențe.”

„Experiența de streaming din zilele noastre a devenit fragmentată și se desfășoară pe mai multe platforme din cauza conținutului variat, a selecțiilor făcute de algoritmi sau, pur și simplu, a dorinței de a nu repeta playlist-urile în mai multe locații”, a declarat Maxime Bouvat-Merlin, Chief Product Officer Sonos. „Fiind singurul brand audio open platform care oferă o gamă extinsă de opțiuni, Sonos facilitează controlul sistemului propriu și curatorierea sunetelor preferate, totul într-un singur loc. Aplicația noastră reimaginată oferă cea mai fluidă experiență de streaming din industrie, aducând un univers întreg de conținut și un control intuitiv direct pe ecranul de pornire.”

Peste 100 de servicii de streaming, un singur ecran principal

Aplicația Sonos reproiectată prioritizează o experiență de ascultare care este adaptată specificului uman de folosire, permițându-le utilizatorilor să aducă în prim-plan, în centrul audiției, conținutul favorit și oferindu-le mai mult control pentru personalizarea experienței de streaming.

  • Acces mai rapid la muzica favorită: Acum nu mai este nevoie ca utilizatorii să gliseze între mai multe tab-uri. Noul ecran Home le oferă tot conținutul și comenzile preferate într-un singur loc. Aceștia se pot întoarce rapid la cel mai recent conținut redat, pot căuta în toate serviciile disponibile pe platformă, pot vizualiza recomandările de la serviciile favorite de streaming și își pot învălui locuința cu muzică și cu toate sunetele pe care le îndrăgesc.
  • Personalizare deplină: Utilizatorii se pot bucura de posibilitatea de a selecta conținutul dorit, prin personalizarea ecranului de pornire pentru a reflecta modul în care ascultă. Aceștia pot fixa pe Home screen conținutul și serviciile preferate, apoi le pot muta, edita sau rearanja exact așa cum își doresc.
  • Căutare prin toate aplicațiile de streaming simultan: Ascultătorii pot acum să caute un artist, o melodie, un podcast sau o carte audio în toate aplicațiile de streaming preferate în același timp, prin intermediul unei bare de căutare ușor de utilizat, disponibilă întotdeauna chiar pe Home screen.
  • Control superior al sistemului: Utilizatorii pot glisa în sus atunci când se află pe Home screen pentru a controla cât se poate de fluid întregul sistem și pot astfel accesa o prezentare vizuală a ceea ce este redat pe fiecare dintre produsele Sonos conectate. Aceștia pot și să grupeze boxele și pot ajusta volumul de oriunde din aplicație pentru a obține intensitatea perfectă.

Accesibilă din orice browser web modern, o aplicație web complet nouă le permite ascultătorilor să aibă același control fluid precum în aplicația mobilă. Aplicația web va înlocui actualul controler Sonos pentru desktop și va fi disponibilă alături de aplicația mobilă reproiectată începând din 7 mai 2024.

Pentru mai multe informații, vizitați sonos.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.