Ascultă acest articol


Panasonic prezintă întreaga gamă de televizoare OLED și LED pentru anul 2024. Noile versiuni impresionante vor revoluționa piața – deschizând o nouă eră a divertismentului la domiciliu condusă de tehnologia Panasonic printr-o integrare perfectă a experienței de explorare și a performanței imaginii.

Cu o colaborare îndelungată cu specialiștii de la Hollywood, combinată cu precizia și know-how-ul japonez, marca Panasonic este cunoscută de mult timp pentru calitatea inegalabilă a imaginii sale.Abordând provocarea abundenței de conținut, Panasonic își propune să simplifice procesul de descoperire facilitând și sporind plăcerea pentru telespectatori de a găsi și de a cuprinde o gamă mai largă de conținut.

Pentru a realiza această viziune, Panasonic a făcut echipă cu Amazon. Începând din acest an, televizoarele Panasonic high-end vin cu Fire TV încorporat și funcții Premium Panasonic, oferind utilizatorilor o experiență mai intuitivă și mai bine integrată.

Colaborarea cu Amazon marchează o etapă importantă în demersul Panasonic de a le permite spectatorilor să “Exploreze mai mult și să simtă mai mult”.

În plus, Panasonic, cu noile versiuni din acest an, a îmbunătățit funcțiile de gaming și capacitățile inteligente pentru o experiență TV revoluționară, mai presus de orice altceva disponibil pe piață în acest moment.

Cele mai noi televizoare OLED și LED vor permite oamenilor să simtă o bucurie din ce în ce mai mare. Fie că este vorba de explorarea unor noi universuri de conținut, de trăirea scenelor dintr-un film așa cum au vrut regizorii, de confruntări curajoase într-o lume a jocurilor sau de experiențe audio 360 care vă transportă în mijlocul acțiunii – sunetul puternic și calitatea impecabilă a imaginii sunt poarta de acces către experiențe de divertisment care ne îmbunătățesc viața.

Domeniul divertismentului la domiciliu este în continuă evoluție, dar cea mai nouă gamă de produse arată de ce Panasonic rămâne cea mai bună alegere atât pentru consumatori, cât și pentru experții din industrie la nivel global.

Cu progrese revoluționare în tehnologia OLED și funcții smart TV, inclusiv panourile Master OLED Ultimate și procesorul HCX Pro AI Processor MK II, gama noastră de televizoare Panasonic Premium stabilește un nou standard pentru experiențele de vizionare imersivă“, a declarat Paul Darch, Director Marketing Consumer Electronic Europe.

Modelele de televizoare 2024

Televizoarele Panasonic Premium combină cele mai bune caracteristici: renumita calitate a imaginii și a sunetului Panasonic, combinată cu o gamă extinsă de aplicații – inclusiv servicii de streaming, muzică și multe altele – toate acestea fiind integrate într-o interfață de utilizator ușor de utilizat, personalizată, orientată spre conținut.

Multe dintre televizoare sunt dotate, de asemenea, cu sistemul Fire TV încorporat și cu funcții premium Panasonic, cum ar fi capacitățile avansate pentru jocuri, inclusiv latența ultra-redusă, modul True Game și Game Control Board. Printre alte caracteristici  se numără Penta Tunerul, sortarea canalelor și un buton My App  în telecomandă pentru acces ușor la aplicațiile preferate.

În centrul gamei 2024 se află modelele Z95A și Z93A – OLED-urile emblematice ale Panasonic, prezentate pentru prima dată la CES în ianuarie.

Ambele modele dispun de procesorul avansat HCX Pro AI MK II și de caracteristicile Panasonic Premium, oferind consumatorilor o experiență de vizionare de neegalat, care aduce conținutul la viață așa cum nu s-a întâmplat niciodată; Z95A beneficiază, de asemenea, de un modul îmbunătățit al panoului Master OLED Ultimate

Noul suport pentru Dolby Vision IQ® cu Precision Detail oferă o experiență de imagine superioară de top în industrie, în timp ce 360 Soundscape Pro, calibrat cu meticulozitate de Technics, asigură un sunet surround 3D imersiv care completează experiența senzorială de divertisment supremă.

Televizoarele OLED

Printre modelele OLED recent anunțate se numără și Z90A , care dispune de tehnologia Master OLED Pro, cu același procesor HCX Pro AI MK II care se regăsește la modelele de vârf, pentru culori precise și imagini vii. Z90A este, de asemenea, un televizor Panasonic Premium cu Fire TV încorporat, Game Mode Extreme care oferă o rată de refresh de 144Hz și dispune de Dynamic Theatre Surround Pro cu difuzoare orientate frontal pentru o experiență TV spectaculoasă pe toate planurile.

Ca să nu mai vorbim de faptul că, pentru prima dată, controlul vocal la distanță cu Alexa este disponibil pe televizoarele inteligente Panasonic Z95A, Z93A și Z90A, astfel încât vă puteți folosi vocea pentru a lansa cu ușurință aplicații, a reda muzică, a căuta titluri, a vă controla casa inteligentă și multe altele – toate acestea din cealaltă parte a sufrageriei, fără a mai pune mâna pe telecomandă.

Z85A  oferă imagini 4K OLED vibrante, cu caracteristici avansate pentru jocuri și o rată de refresh de 120hz, procesor HCX Pro AI MK II, caracteristici Panasonic Premium TV și sunet îmbunătățit, într-un design ușor de utilizat.

De asemenea, Z80A combină o calitate extraordinară cu funcții inteligente pentru o experiență fantastică de vizionare OLED. Este un televizor Panasonic Premium cu sistemul Fire TV integrat, cu o calitate uimitoare a imaginii 4K Ultra HD și FILMMAKER MODETM, toate acestea fiind susținute de procesorul HCX.

Televizoarele LED

În ceea ce privește gama LED, modelele W95A și W90A se află în frunte. Modelul W95A utilizează tehnologia Mini LED pentru o imagine 4K Ultra HD mai luminoasă și cu un contrast mai bogat, totul datorită procesorului HCX Pro AI MK II și modului îmbunătățit FILMMAKER MODETM. Este, de asemenea, un televizor Panasonic Premium, cu sistemul integrat Fire TV, și dispune de Game Mode Extreme de 144 Hz și True Game Mode pentru o experiență de vizionare și de jocuri de ultimă generație.

La rândul său, modelul W90A combină retroiluminarea Full Array LED cu procesorul HCX Pro AI MK II pentru imagini dinamice, caracteristici Panasonic Premium TV, jocuri îmbunătățite cu o rată de refresh de 144Hz și funcții complete pentru casă inteligentă.

Printre alte modele se numără și W80A, cu panouri LED 4K care oferă culori strălucitoare, contrast puternic și detalii precise datorită Dolby Vision®, HDR10+ și FILMMAKER MODE. Acest televizor Panasonic Premium vine, de asemenea, cu sistemul Fire TV integrat, astfel încât W80 oferă utilizatorilor o selecție vastă de conținut de streaming și capabilități inteligente, ceea ce îl face o alegere excepțională pentru cei care caută vizionare de înaltă calitate și funcționalități inteligente.

Modelele W70A și W60A LED integrează sistemele de operare Google TV și, respectiv, Powered by TiVo, oferind utilizatorilor o modalitate alternativă de a accesa serviciile de streaming și televiziune în direct.

Mai mult decât un simplu televizor, cu Chromecast built-in™, modelul W70A simplifică, de asemenea, partajarea filmelor, emisiunilor TV, fotografiilor sau a ecranelor dispozitivelor inteligente de acasă de pe telefon sau tabletă direct pe televizor.

Telecomanda TV TiVo W60A TiVo este prevăzută cu căutare vocală fluentă, care oferă un dialog natural, conversațional. Dacă vă amintiți doar genul, citatul celebru, cântecul principal sau numele actorului unui film sau al unei emisiuni TV, puteți rafina căutarea pe parcurs cu rezultate și recomandări rapide și foarte relevante.

Noul S55/50 vine cu Fire TV încorporat, în timp ce modelele S45/S40 sunt Powered by TiVo – oferind consumatorilor o varietate de funcții inteligente și sisteme de operare din care să aleagă, toate acestea fiind incluse în televizoare cu o calitate a imaginii și sunet de încredere. Modelul N30 LED oferă consumatorilor o opțiune de televizor LED HD fără funcții inteligente.

See it all. Feel it all.

Vedeți totul. Simțiți totul.

Atunci când vine vorba de alegerea unui televizor, calitatea imaginii este esențială. Cu modelele Z95A și Z93A în prim-plan, noua gamă 2024 este concepută având ca punct central calitatea imaginii.

Z95A, de exemplu, dispune de modulul de panou Master OLED Ultimate, cuplat cu noul panou de ultimă generație Micro Lens Array (MLA), împreună atingând niveluri de luminozitate fără precedent datorită unui sistem de gestionare a căldurii în mai multe straturi dezvoltat de inginerii Panasonic.

Televizoarele OLED Panasonic high-end sunt, de asemenea, calibrate la Hollywood de către unul dintre cei mai buni coloriști din lume – și colaborator de încredere al unora dintre cei mai buni regizori din lume – Stefan Sonnenfeld. Rezultatul este o calibrare precisă a culorilor pentru un balans de alb și o gradare perfectă, creând o imagine uimitor de luminoasă, vie și detaliată, care nu numai că stabilește un nou punct de referință în tehnologia OLED, dar demonstrează angajamentul Panasonic pentru cea mai bună experiență de vizionare din clasa sa.

Cu toate acestea, nu doar mâinile oamenilor contribuie la obținerea unei calități impresionante a imaginii. Panasonic se angajează să adopte noi progrese tehnologice, inclusiv o utilizare sporită a inteligenței artificiale în cea mai recentă gamă.

Noile OLED-uri și LED-uri de top  beneficiază de procesare inteligentă datorită procesorului HCX Pro AI  MK II, dotat cu tehnologie japoneză. Cu upscaling îmbunătățit de AI și o reducere superioară a zgomotului, procesorul alimentează procesorul 4K Fine Remaster Engine, care asigură afișarea fiecărei scene cu cea mai mare precizie și naturalism, ceea ce reprezintă o caracteristică deosebit de benefică atunci când vine vorba de conținut de streaming comprimat. De asemenea, AI detectează ce tip de conținut urmăriți și ajustează automat imaginea și sunetul pentru dvs.

Această combinație impresionantă de tehnologie oferă telespectatorilor o experiență cu adevărat captivantă pentru orice tip de conținut, ridicând claritatea, contrastul și culoarea imaginii la niveluri superioare.

Între timp, progresele în tehnologia de sunet completează pachetul. Sistemul audio unic integrat 360 Soundscape Pro combinat cu difuzoare integrate orientate în sus, laterale și frontale, calibrate de Technics și Dolby Atmos® lucrează împreună pentru a vă integra complet în conținutul pe care îl vizionați.

Sistemul de difuzoare Array oferă, de asemenea, un sunet precis și permite utilizatorilor să profite de funcția noastră unică Sound Focus. Aceste difuzoare de mici dimensiuni pot fi utilizate pentru a obține un control precis al sunetului și pentru a crea zone cu niveluri diferite de sunet, astfel încât utilizatorii pot experimenta o calitate mai precisă a sunetului, reducând în același timp la minimum potențialele distrageri ale atenției celorlalți.

Îmbogățim viața cu momente de entuziasm și relaxare

La Panasonic, scopul nostru final este de a ajuta oamenii să trăiască cât mai bine, creând produse utile și de înaltă calitate care au un impact pozitiv asupra lumii și asupra vieții de zi cu zi a clienților noștri.

Colaborarea Panasonic cu Amazon face exact acest lucru – aducând funcții avansate în gama 2024 pentru o experiență smart TV intuitivă și fără întreruperi, contribuind la răspunsul la vechea întrebare: “La ce ar trebui să ne uităm?”

Televizoarele Panasonic Premium cu Fire TV încorporat integrează perfect canalele preferate de streaming și de televiziune în direct, aplicațiile și recomandările personalizate pe un singur ecran principal de pornire, astfel încât să puteți găsi rapid ceea ce vă place, fără o derulare nesfârșită.

Dar măiestria inginerească a Panasonic nu se oprește aici. Televizoarele Panasonic Premium cu Fire TV încorporat au, de asemenea, o integrare și mai puternică a televiziunii live, realizată datorită implementării de către Panasonic a multora dintre cele mai bune funcții din sistemul său de operare proprietar, cum ar fi Penta Tuner pentru o recepție avansată a emisiunilor.

Pe lângă satelit, cablu și antenă, Penta Tuner suportă recepția prin internet (IPTV) și prin rețeaua de acasă (TV>IP), ceea ce înseamnă că televizoarele pot fi amplasate independent de o priză de antenă și că programele pot fi savurate în fiecare cameră fără a fi nevoie de o conexiune TV suplimentară.

Între timp, aplicația HbbTV Operator App face posibil accesul la conținut live și la cerere fără a fi nevoie de hardware sau smartcard-uri, înregistrarea prin USB permite o vizionare convenabilă, iar detectarea automată a tunerului și editorul avansat de canale oferă o experiență de configurare ușoară.

O altă caracteristică care face ca găsirea și vizionarea conținutului să fie mai plăcută și mai ușoară este descoperirea și navigarea optimizată prin voce, cu ajutorul Alexa. Utilizatorii pot pur și simplu să apese butonul dedicat Alexa de pe telecomandă, să vorbească, iar Alexa va naviga către selecție pentru ei.

Televizoarele OLED de top fac experiența utilizatorului și mai ușoară datorită tehnologiei hands-free far-field, care vă permite să îi cereți Alexei să lanseze cu ușurință aplicații, să redați muzică, să căutați titluri și să vă controlați casa inteligentă și multe altele – toate acestea din cealaltă parte a camerei, fără a pune mâna pe telecomandă.

În cele din urmă, funcțiile avansate de integrare smart home permit utilizarea la maximum a televizorului chiar și atunci când acesta nu este folosit pentru vizionarea de conținut.

Fire TV Ambient Experience transformă televizorul într-un ecran frumos, mereu inteligent, care poate fi o galerie de artă în casă, un afișaj foto sau poate afișa informații care pot fi consultate din prima, cum ar fi calendare și memento-uri, prin intermediul widget-urilor Alexa personalizabile.

Per ansamblu, televizoarele Premium Panasonic cu Fire TV încorporat oferă clienților experiențe de streaming personalizate și de înaltă calitate.

La Panasonic lucrăm cu cei mai buni. Fie că este vorba de o colaborare cu Amazon sau cu cineaști de la Hollywood, precum Stefan Sonnenfeld, ne asigurăm că produsul final care ajunge la clienții noștri a fost pregătit de toți experții, iar acest lucru include și propriii noștri ingineri.

Pentru a livra aceste produse inovatoare și de calitate, lucrăm împreună cu echipa noastră de cercetare și dezvoltare din Japonia și cu colegii noștri europeni din Langen, Germania, care au relații strânse cu autoritățile, operatorii, radiodifuzorii, organismele industriale, producătorii de echipamente și furnizorii de servicii.

Ne dorim doar cea mai bună calitate pentru clienții noștri și, prin urmare, toate produsele sunt testate în centrul nostru de testare Panasonic din Hamburg înainte de lansare. Această colaborare strânsă este cheia succesului pentru Panasonic și reprezintă coloana vertebrală a puterii și calității produselor noastre.”  – Paul Darch, director de marketing Consumer Electronic Europe.

Îmbunătățirea performanțelor de joc

În 2023 am încurajat gamerii să renunțe la monitoarele tradiționale și să se orienteze către televizoare pentru a le oferi calitatea de joc pe care o merită. În 2024, am lansat o multitudine de funcții care fac  și mai ușoară tranziția către televizor.

Gama 2024 de televizoare Panasonic oferă o mulțime de funcții avansate, care permit jucătorilor să experimenteze jocurile așa cum au intenționat dezvoltatorii.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul modelelor OLED avansate, care fac parte dintr-un grup de elită de televizoare OLED care acceptă o rată de refresh variabilă (VRR) de 144 Hz pentru cel mai bun nivel de joc din clasă.

Televizoarele OLED și LED de top sunt, de asemenea, compatibile cu NVIDIA® G-SYNC® și certificate AMD FreeSync™ Premium. Posesorii de dispozitive și/sau plăci grafice certificate se pot conecta și se pot juca fără nicio grijă datorită tehnologiei AMD FreeSync™ sau NVIDIA® G-SYNC® transferând astfel jocul întrerupt și cadrele fragmentate către o experiență de joc fără probleme.

Totuși, nu este vorba doar de timpii de răspuns și frecvența cadrelor, cu ajutorul modului Game Mode Extreme îmbunătățit, Panasonic a îmbunătățit și calitatea imaginii sonore pentru o experiență cu adevărat captivantă. “True Game” aduce toate caracteristicile de acuratețe a culorilor disponibile pentru filme în lumea jocurilor. Acest lucru oferă jucătorilor imagini precise și realiste, permițându-le să experimenteze pe deplin jocul așa cum a fost conceput de dezvoltator. Ca să nu mai spunem că afișează, de asemenea, mai puțină lumină albastră, pentru a diminua oboseala ochilor atunci când jucați pentru perioade lungi de timp.

Noul Game Control Board – un meniu de setări specifice jocurilor care este afișat pe ecran pentru o configurare mai ușoară și mai intuitivă a jocurilor, care poate fi schimbată din mers în timp ce jucați – oferă, de asemenea, moduri de sunet avansate. Acesta permite jucătorilor să comute între modurile de sunet de joc pentru genurile RPG (Role-Playing Games) și FPS (First-Person Shooter).

Modul RPG creează un peisaj sonor 3D cu dialoguri clare, esențiale pentru o poveste imersivă și un joc strategic, în timp ce modul FPS este fin reglat pentru a accentua indicii sonore cruciale, cum ar fi pașii, oferind un avantaj tactic în jocurile de tip shooter.

Televizoarele OLED 2024 dispun, de asemenea, de modul de refresh la 60Hz, care scade semnificativ latența atunci când utilizatorii joacă folosind o sursă de 60Hz.

O tradiție a excelenței

Timp de 70 de ani, Panasonic a fost în fruntea inovației tehnologice, depășind în mod constant limitele a ceea ce este posibil în domeniul divertismentului la domiciliu, având întotdeauna în vedere durabilitatea.

Gama de televizoare 2024 este o mărturie a acestei moșteniri, oferind consumatorilor cea mai bună calitate a imaginii, funcționalitate inteligentă și performanță în jocuri, toate acestea fiind în concordanță cu angajamentul Panasonic pentru sustenabilitate și viață inteligentă.

De la detectarea optimizată a vocii și integrarea casei inteligente până la recomandări personalizate de conținut, televizoarele Panasonic sunt concepute pentru a se integra perfect în stilul dumneavoastră de viață, făcând ca fiecare interacțiune să fie simplă și plăcută.

Pregătiți-vă să experimentați divertismentul la domiciliu cum nu ați mai făcut-o niciodată!

Dolby, Dolby Vision, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos and the double-D symbol are registered trademarks of Dolby Laboratories in the United States and/or other countries.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.