Evnia oferă o experiență de gaming excelentă cu monitorul Philips 49M2C8900L

Noul model dispune de un ecran SuperWide QD OLED și curbură 1800R

0
288
Ascultă acest articol


Evnia prezintă cel mai recent model din seria 8000, vârful de gamă al Philips Monitors: Philips Evnia 49M2C8900L. Noul monitor dispune de specificații hardware de ultimă oră, precum un panou QD OLED, un ecran SuperWide 32:9 (48,9 inchi), rezoluție 5120 x 1440, iluminare Ambiglow și DTS Sound. Acest monitor este conceput pentru toate tipurile de joc, însă capacitățile sale vizuale sunt cele care îl fac să iasă în evidență.

Imagini de înaltă calitate și pline de viață 

O caracteristică distinctivă a monitorului este panoul QD OLED. Cu o calitate a imaginii certificată HDR True Black 400 și cu un nivel ClearMR 8000 certificat VESA, imaginile afișate de acest monitor sunt pline de culoare și lipsite de neclarități. Pe lângă certificarea sa, panoul QD OLED oferă o experiență de utilizare învăluitoare și de înaltă calitate grație curburii de 1800R a monitorului.

Datorită ecranului SuperWide 32:9, fiecare sesiune de joc devine și mai captivantă. Ecranul de mari dimensiuni poate înlocui de exemplu un aranjament cu două monitoare QHD 16:9 alăturate și permite jucătorilor o vedere de ansamblu mai largă, oferind astfel un gameplay mai acaparant.

Dezvoltat pentru viteză

Philips Evnia 49M2C8900L poate atinge o rată de reîmprospătare de până la 144 Hz în timpul jocurilor. Această capacitate permite jucătorilor să atingă țintele mai repede, cu imagini clare. Pentru o îmbunătățire suplimentară a imaginii, noul monitor este echipat cu tehnologia SmartImage Game, care facilitează și mai mult vizualizarea acțiunii  în timpul jocului.

Sunet de excepție

O altă caracteristică adăugată special pentru a amplifica experiența în timpul jocului este funcția DTS Sound.  În combinație cu rama curbată a monitorului și iluminarea Ambiglow, funcția DTS Sound învăluie jucătorul, îmbunătățind sunetul și creând un ambient care îl face să se simtă ca și cum ar face parte din joc. Mai mult, puterea totală a difuzoarelor încorporate însumează 30W.

Design premiat, adaptat utilizării zilnice.

În arsenalul de funcții dedicate utilizării zilnice ale modelului 49M2C8900L se află și comutatorul KVM MultiClient integrat, modul Low Blue Mode și suportul reglabil pe înălțime.

Conceput pentru flexibilitate maximă, monitorul permite o postură ergonomică și protejează ochii împotriva perioadelor lungi de expunere la lumina albastră.

Câștigător al premiului reddot 2023 și al premiului iF Design Award 2023, designul monitorului este realizat special pentru a excela în timpul jocurilor datorită performanței tehnice oferite.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 49M2C8900L va fi disponibil începând cu luna iunie 2024 la prețul recomandat de 4975 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.