Ascultă acest articol


Xiaomi își consolidează poziția secundă la nivelul pieței românești, ca număr de unități la finalul perioadei ianuarie-martie 2024, în creștere anuală cu 35%, potrivit celui mai recent raport al companiei de analiză a pieței de tehnologie Canalys.

În Europa, Xiaomi se află pe poziția secundă și a ajuns la 20% cotă de piață, cu un număr de unități mai mare cu 12%. Global, compania își consolidează locul al treilea, cu o creștere anuală de 33%

În România, recent, Xiaomi a lansat noile modele Xiaomi 14 și Xiaomi 14 Ultra, dezvoltate în parteneriat cu Leica, ce dispun de o configurație completă cu trei camere, oferind o experiență fotografică echilibrată.

De asemenea, compania a lansat, local, și Redmi Note 13 Pro+ 5G Mystic Silver, cu o performanță rapidă și fluidă a telefonului și o cameră foto triplă, de 200 MP, pentru fotografii de înaltă calitate și videoclipuri 4K.

În plus, și Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, proiectată să răspundă celor mai intense nevoi de productivitate, oferă un display excepțional și o experiență captivantă pentru utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.