Fii extrem cu WWE 2K24 ECW Punk Pack disponibil acum

Primul pachet DLC Hardcore, al cărui cap de afiș este CM Punk, îi include pe Bubba Ray Dudley, D-Von Dudley, Sandman, Terry Funk și o carte de manager ECW Paul Heyman.

0
110
Ascultă acest articol


Jucătorii care cred că sunt duri o pot dovedi, ducând lucrurile la extrem cu WWE 2K24 ECW Punk Pack, disponibil acum. Pachetul este numit după ECW, un brand sinonim cu aducerea în prim-plan a luptelor hardcore și extreme, precum și după capul de afiș al pachetului, „The Best in the World” CM Punk. Fost campion dublu WWE – timp de 434 de zile -, de trei ori campion mondial la categoria grea, campion ECW, campion intercontinental, campion mondial în echipe și de două ori câștigător al premiului Money in the Bank, cunoscut pentru caracterul său imprevizibil, CM Punk este veșnic favoritul fanilor. Aceasta marchează prima apariție a lui CM Punk în franciză de la WWE 2K15, iar el este o cel mai solicitat wrestler pentru WWE 2K24, jocul de console cu cele mai mari ratinguri din istoria francizei WWE 2K.

Alături de CM Punk în pachetul ECW Punk se află echipa WWE Hall of Fame The Dudley Boyz, Sandman, Terry Funk și un cartonaș manager ECW Paul Heyman pentru MyFACTION. Recunoscuți ca fiind cea mai decorată echipă de dublu din istoria WWE, cu 18 titluri combinate de campioni mondiali de dublu între WWE, ECW și WCW, Bubba Ray Dudley și D-Von Dudley, The Dudley Boyz sunt printre cei mai duri luptători care au pus vreodată piciorul în ring. Adesea cunoscut sub numele de „Hardcore Icon”, The Sandman este de cinci ori campion mondial ECW la categoria grea și fost campion mondial ECW în echipe, cunoscut pentru faptul că dezlănțuie haosul atât în ring și în afara lui cu bastonul său kendo. De două ori campion mondial ECW la categoria grea, campion ECW la televiziune, campion mondial WWE Tag Team și membru al WWE Hall of Famer, Terry Funk a luptat timp de cinci decenii, specializându-se în stilul dur și extrem care a dat numele ECW. În completarea pachetului se află un cartonaș manager special ECW Paul Heyman pentru MyFACTION, care îl celebrează pe fondatorul ECW și una dintre cele mai strălucite minți din istoria luptelor profesioniste. Aceste Superstaruri aduc 46 de mișcări noi în joc care pot fi folosite pentru Superstaruri personalizate din suita de creație a jocului. Fiecare Superstar care poate fi jucat vine, de asemenea, cu propriul card MyFACTION. ECW Punk Pack este disponibil pentru achiziționare individuală, sau ca parte a Season Pass-ului, care este inclus în ediția Deluxe Edition, și în ediția Forty Years of WrestleMania a WWE 2K24.

În această lună, în modul de joc MyFACTION din WWE 2K24 va apărea noul pachet MyFACTION Punches and Promos, care include cel mai nou nivel al clasei de pietre prețioase, Amethyst. Colecția include noi carduri printre care Sami Zayn și Kevin Owens, plus un card Persona al lui „The Final Boss” The Rock ’24, care va putea fi folosit în toate modurile, odată deblocat. O carte Persona Card a lui Roman Reigns ’24, cu coafura man bun, va fi disponibilă ca recompensă în cadrul unui eveniment, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a asocia acest duo iconic Bloodline în joc. Pentru a completa noile personaje Persona Card, un nou Hulk Hogan Mattel „Ichiban” Hulk Hogan va fi disponibil pentru a fi câștigat în cadrul unui eveniment viitor.

Urmând tema ECW, își vor face debutul noi arme, inclusiv o bâtă de baseball cu sârmă ghimpată, un tub de lumină și o ușă de lemn. Codul de vestiar ECWCHAMPS, activ din 15 mai până în 31 mai 2024, va fi disponibil pentru toți jucătorii și va acorda cărți cu foștii campioni ECW „The All Mighty” Bobby Lashley, Rob Van Dam și Kane.

Ediția standard a WWE 2K24 și cea de Forty Years of WrestleMania sunt în prezent la vânzare pe platformele Xbox cu o reducere de 25% până la 20 mai 2024. Ediția Deluxe Edition va fi la vânzare cu 25% reducere pe platformele Xbox între 21 și 27 mai 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.