Un nou sezon din Clubul de carte Burcash by Editura ap!, care explorează o varietate de teme esențiale pentru dezvoltarea personală și profesională

0
206
Ascultă acest articol


Clubul de carte Burcash by Editura ap! este locul unde pasiunea pentru lectură se întâlnește cu discuțiile captivante și surprizele neașteptate. Cu un nou sezon plin de entuziasm și idei inteligente, clubul online îi invită pe iubitorii de carte și pe cei curioși din fire la un dialog captivant și util despre cărți, unde vor avea ocazia să învețe lecții de viață și profesionale desprinse din titlurile publicate la Editura ap!. Gazda clubului de carte este Eusebiu Burcaș, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach, autor a numeroase articole în publicații și reviste de specialitate. Din 2006, Eusebiu a susținut prezentări și workshopuri la importante evenimente TEDx, Business Days, Business Edu, HART HR Strategic, Conferința Națională a Directorilor de Vânzări, Conferința JCI, Leadership Summit și multe altele.

În sezonul precedent, Eusebiu Burcaș a fost gazda principală, aducând în fața publicului trei cărți fascinante în fiecare episod, acompaniate de infografice utile și oferte speciale pentru pachetele de lectură ale lunii. Sezonul actual aduce un nou format, în care fiecare episod este îmbogățit de prezența a doi invitați surpriză, transformând discuțiile pe marginea lecturilor selectate într-o experiență colectivă de învățare și dezbatere.

În episoadele din noul sezon apărute până în prezent, PRINCIPII și TRACȚIUNE, clubul explorează o varietate de teme esențiale pentru dezvoltarea personală și profesională. Fie că este vorba despre cărți de business, educație financiară, antreprenoriat sau nutriție și sănătate, Clubul de carte Burcash by Editura ap! oferă o selecție diversă pentru toate gusturile și interesele.

Eusebiu Burcaș își împărtășește pasiunea pentru lectură și cunoaștere: „Cartea este, pentru mine, tovarășul de călătorie pe drumul vieții și poarta care mă ajută să ajung la înțelepciunea și experiența autorilor. Vreau să vă arăt cum ideile din aceste cărți m-au ajutat personal să trăiesc o viață mai împlinită – și cum pot face același lucru pentru tine!”.

Eusebiu Burcaș este fondator Burcash – program independent de educație financiară, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach. Ca student al Facultății de Științe Economice din Cluj, și-a lansat prima afacere în al II-lea an de facultate. După absolvire, a activat ca broker pe piața de capital, apoi în domeniul vânzărilor, ajungând în scurt timp director de vânzări. Eusebiu a lansat primul program independent de educație financiară din România, BurcashTM – Managementul Banilor. Principala sa preocupare o constituie îmbunătățirea comportamentului financiar și a bunăstării celor care trec prin programele sale. Cu peste 12.000 de participanți la sesiunile de workshop și training, acest program influențează pozitiv comportamentul financiar a peste 20.000 de persoane. În 2013, a lansat proiectul Copil Prosper și primul CD cu povești financiare pentru copii din Europa. Acest program educațional provoacă părinții să introducă educația financiară în viața copiilor lor. Articole educative, povești financiare și webinarii, acestea sunt câteva dintre principalele activități ale programului.

Până în prezent, Clubul de carte Burcash by Editura ap! a avut onoarea să primească invitați de seamă precum Grigorela Dimitriu, owner Yokko Fashion, Mirela Tusa, co-founder Tortelli Pasta Bar, Tudor Lucian, owner Luqas, și Istvan Hutton, owner Metamob, care au adus perspective noi și inspirație în discuțiile despre cărți și viață.

Pentru a vă alătura clubului și a afla mai multe despre episoadele viitoare și invitații speciali, urmăriți Clubul de carte Burcash by Editura ap! pe platformele de socializare și asigurați-vă locul la fiecare întâlnire captivantă cu lumea cărților și a ideilor!

Clubul de carte Burcash by Editura ap!:

Urmăriți episoade din noul sezon aici:

Ep. 1 – PRINCIPII – Partea I –
https://www.facebook.com/burcash/videos/701201815498217

Ep. 2 – PRINCIPII – Partea a II-a –
https://www.youtube.com/watch?v=QmLLLXjrYIQ

Ep. 3 – TRACTIUNE –
https://www.facebook.com/eusebiu.burcas/videos/1156204822203439

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.