Capcom anunță Monster Hunter Wilds

0
328
Ascultă acest articol


Capcom a explorat lumea din Monster Hunter Wilds în cadrul transmisiunii State of Play, oferind prima privire detaliată asupra RPG-ului de acțiune mult așteptat. În traile am străbătut un peisaj sălbatic, plin de monștri noi adaptați la condițiile în continuă schimbare ale habitatului. Noile imagini vibrante din gameplay au dezvăluit, de asemenea, primele indicii despre poveste, personaje, sisteme și altele.

Capcom a dezvăluit, de asemenea, obiecte bonus speciale pe care jucătorii care revin din Monster Hunter: World le pot obține atunci când Monster Hunter Wilds va fi lansat în 2025 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC prin Steam.

În Monster Hunter Wilds, jucătorii se alătură unei echipe speciale de cercetare (Research Commission Team) care investighează Ținuturile Interzise (Forbidden Lands). Pentru prima dată în seria Monster Hunter, vânătorul este complet dublat și se aventurează în necunoscut alături de tovarășii săi, inclusiv manipulantul desemnat de Ghildă, Alma, partenerul său Palico și un copil misterios. Monster Hunter Wilds prezintă biomi multi-dimensionali care se pot transforma în moduri neașteptate. Prima locație dezvăluită este Câmpiile Vânturilor (Windward Plains), o regiune vastă care cuprinde deșerturi aspre, formațiuni stâncoase și pajiști pline de viață.

Aceste ecosisteme captivante sunt populate cu faună adaptată la mediul înconjurător, inclusiv monștri mai mici, cum ar fi Dalthydon, un wyvern erbivor care migrează sezonier, și Ceratonoth, care se bazează pe masculi pentru a proteja turma de furtunile violente cu coarnele dorsale bine dezvoltate care funcționează ca paratrăsnete. Desigur, monștri mari cutreieră și Câmpiile Vânturilor, inclusiv Doshaguma. Deși sunt masivi și teritoriali, acești monștri cu colți sunt uneori observați patrulând câmpiile în haite și sunt agresivi. Între timp, formidabilul amfibian Chatacabra folosește mediul înconjurător și saliva sa adezivă pentru a deveni un adversar și mai puternic, acoperindu-și corpul cu materiale naturale precum minereurile.

Pentru a ajuta vânătorii să facă față provocărilor care îi așteaptă în Monster Hunter Wilds, gameplay-ul îndrăgit al seriei a evoluat cu un arsenal de funcții noi. Jucătorii vor experimenta o tranziție fluidă de la secvențele de poveste la gameplay fără întrerupere. Pentru a traversa mediile vaste ale acestei lumi, jocul introduce Seikrets, un nou tip de animale de călărit. Aceste creaturi agile își pot ghida călăreții către destinații și permit vânătorilor să efectueze acțiuni în mișcare, cum ar fi ascuțirea armelor, colectarea materialelor și folosirea praștiei. Vânătorii pot, de asemenea, să schimbe cu o armă secundară cu ajutorul Seikret-ului, permițând partidelor de vânătoare să se adapteze la condițiile schimbătoare pe teren fără a se întoarce la bază.

Toate cele 14 tipuri de arme iconice ale seriei revin în Monster Hunter Wilds și au evoluat acum pentru a include noi acțiuni. În plus, jocul introduce sisteme complet noi, cum ar fi Modul Focus, oferind vânătorilor un control mai precis asupra țintirii, apărării și atacării punctelor slabe ale monștrilor. Noua Hook Slinger oferă, de asemenea, vânătorilor abilități suplimentare, inclusiv acțiuni contextuale și capacitatea de a colecta obiecte de la distanță – chiar și atunci când sunt montați pe Seikret-ul lor.

Jucătorii Monster Hunter Wilds care își conectează datele de salvare din Monster Hunter: World pot primi obiecte bonus speciale. Acestea includ Setul de piele Felyne (Armură Palico) și Lopata de ghindă Felyne (Arma Palico) pentru conectarea datelor de salvare din jocul de bază Monster Hunter: World și Setul de geantă Felyne (Armură Palico) și Pickaxe-ul de drumeție Felyne (Arma Palico) pentru conectarea datelor de salvare din expansiunea masivă Monster Hunter World: Iceborne. Vă rugăm să consultați site-ul oficial pentru mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.