KOEI TECMO și OMEGA FORCE dezvăluie Dynasty Warriors: Origins

1 vs 1000!?

0
324
Ascultă acest articol


Astăzi, KOEI TECMO Europe și dezvoltatorul Omega Force creează cel mai intens joc musou de până acum cu DYNASTY WARRIORS: ORIGINS, disponibil în 2025 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și Windows PC prin Steam. Alimentat de acțiunea electrizantă 1 vs. 1.000, DYNASTY WARRIORS: ORIGINS intensifică câmpul de luptă datorită armatelor masive care populează ecranul de la un capăt la altul, pregătite de luptă.

De aproape 30 de ani, franciza DYNASTY WARRIORS a fost construită nu doar prin oferirea unui sentiment de realism pe câmpul de luptă, ci și prin acțiunea palpitantă de gameplay 1 vs. 1.000,” a declarat Tomohiko Sho, producătorul DYNASTY WARRIORS: ORIGINS și directorul Omega Force, KOEI TECMO GAMES. „Cu DYNASTY WARRIORS: ORIGINS, ne întoarcem la aceste rădăcini și oferim acțiune neîntreruptă nu doar fanilor noștri cei mai loiali ai seriei, ci tuturor fanilor de jocuri din întreaga lume, livrând cea mai palpitantă luptă pe care am reușit să o creăm vreodată.

De-a lungul jocului, jucătorii vor trebui să acționeze rapid, deoarece dimensiunea și amploarea fără precedent a armatelor inamice copleșesc câmpul de luptă. Coordonarea cu armatele aliate este esențială pe măsură ce jucătorii implementează tactici de luptă în timp real, în timp ce taie valuri de soldați în cele mai tensionate lupte din istoria DYNASTY WARRIORS.

În plus, pentru prima dată într-un titlu DYNASTY WARRIORS, povestea va fi spusă prin ochii unui „erou fără nume”. Joacă-te prin povestea istorică a războiului pe măsură ce haosul erupe în cele Trei Regate, prezentând vastitatea terenurilor Chinei și cei mai nemiloși generali ai săi ca niciodată până acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.