Sonic X Shadow Generations vine pe 25 octombrie 2024

Joacă un titlu nou cu două experiențe de joc unice - una pentru Shadow the Hedgehog™ și una pentru Sonic the Hedgehog™ - care se îndreaptă spre console și PC.

0
102
Ascultă acest articol


În timpul livestream-ului Summer Game Fest 2024, SEGA a anunțat că SONIC X SHADOW GENERATIONS va fi lansat în format digital și fizic pe 25 octombrie 2024 și este disponibil pentru precomandă pentru PlayStation5 (PS5), PlayStation4 (PS4), Xbox Series X|S, Xbox One, familia de console Nintendo Switch™ și PC.

Pentru a sărbători vestea, SEGA a dezvăluit un nou trailer care evidențiază mai mult din acțiunea de mare viteză a lui SONIC X SHADOW GENERATIONS.

Ediția Digital Deluxe SONIC X SHADOW GENERATIONS’ permite fanilor să joace jocul cu trei zile mai devreme și include piese muzicale suplimentare din jocurile anterioare Sonic și Shadow, un skin Terios bazat pe conceptul original al lui Shadow, artă din spate, un nivel suplimentar, un skin Shadow și multe altele! De asemenea, fanii Sonic pot precomanda edițiile digitale Standard sau Deluxe ale jocului înainte de lansare pentru a primi un skin pentru Sonic, bazat pe aspectul său din Sonic Adventure™! Jucătorii care precomandă ediția fizică Day One Edition vor primi Jurnalul lui Gerald Robotnik, un jurnal de bord de 28 de pagini care prezintă cele mai intime gânduri și desene ale lui Gerald în timp ce a creat Shadow the Hedgehog și stația spațială Ark, pe lângă skin-ul pentru Sonic.

Joacă în rolul lui Shadow într-o campanie de poveste nou-nouță, cu abilități nemaivăzute până acum, care dovedesc de ce este cunoscut drept Forma de viață supremă! Treci cu viteză prin diferite etape din istoria lui Shadow, descoperă secrete ascunse într-o lume centrală expansivă și deblochează noi puteri pentru a-l înfrunta pe Black Doom și a salva lumea.

SONIC X SHADOW GENERATIONS include, de asemenea, o remasterizare completă a aclamatului SONIC GENERATIONS, o aventură care călătorește în timp și care cuprinde o colecție de greatest-hits a jnivelelor Sonic 3D și 2D, acum cu imagini îmbunătățite și conținut bonus nou.

Caracteristici:

  • Revenirea lui Shadow

În această nouă campanie de sine stătătoare, inamicul lui Shadow, Black Doom, a reapărut și amenință să cucerească din nou lumea. Shadow trebuie să călătorească în trecutul său, să confrunte amintirile dureroase și să deblocheze noi puteri pentru a salva lumea.

  • Un Shadow evoluat

Exploatează noile puteri Doom ale lui Shadow pentru a te lupta cu hoarde de inamici și pentru a completa provocările de platformă ca niciodată. Navighează pe apă, zboară peste obstacole și oprește timpul cu Chaos Control!

  • O călătorie prin timp și dimensiuni

Retrăiește nivelele emblematice din aventurile anterioare ale lui Shadow și accelerează prin etape halucinante atât în 3D cât și în 2D, deformate de influența lui Black Doom, în timp ce Shadow încearcă să recompună linia timpului și să îi zădărnicească planurile malefice.

  • Explorați noul spațiu alb

Întinde-ți picioarele într-o lume nouă, inspirată de jocul de tip open-zone din Sonic Frontiers™. Pe măsură ce Shadow dobândește noi puteri, el poate explora mai departe și descoperi secretele ascunse peste tot!

  • Cel mai bun din ambele lumi, remasterizat

Învârte-te cu viteză printr-o colecție de greatest-hits de versiuni 3D și 2D ale nivelelor cunoscute din jocurile Sonic, acum cu elemente vizuale actualizate și cinematică refăcută.

  • Noi obiecte de colecție, conținut bonus și multe altele!

Salvează-l pe Chao care se ascunde în fiecare nivel, adună cel mai mare scor de pinball în zona Casino Nights și vizitează muzeul pentru artă din culise, muzică și multe altele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.